Rabu, 22 Jun 2011

AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU....

Assalamualaikum.....




Ada masa lebih kurang beberapa minit jer lagi sebelum segmen close. Teringin nak join, tapi takut la. Sangat2 takut sebab kita punya blog sangat simple berbanding blogger lain. Tapi bila fikir semula, apa salahnya mencuba kan. En Ben, kita join dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim... Sila kasihankan saya, huhuhu....

Saper nak join atau nak tau lebih lanjut..sila click banner.

28 thoughts..:

Kaa Dabri berkata...

from same segmen ;)
http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Munna berkata...

dah join juga....masa utk jalan2 kumpul blog utk dipromote..huhu

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

dah follow blog ni juga..^^

aku dan segalanya berkata...

http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

NURUL AINI NORAZMAN berkata...

http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

isyam mirah berkata...

jom ke blog miraH http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mate saya bulat berkata...

http://sitizarizza.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Подтверждаю berkata...

as salam..

pakcik datang ziarah membawa promosi~
sambil tunggu waktu solat asar~

=)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

[fArAh aLiAs] berkata...

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

jum promote-mempromote!!!

ady berkata...

hai..join jugak
http://irrahady.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

eddie yustin berkata...

singgah...

http://akueddie.com/2011/06/22/aku-promosi-kau-promosi-aku/

Nadya O'Conner berkata...

no 41 singgah..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

アヌム ちゃん berkata...

singgah2~
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sofea Lang berkata...

=))) sempat promot sambil tgk cte korea..he3

http://sofealang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

farahin nasir berkata...

No 139 datang melapor dirik!

datang n tinggalkan link.. :)

http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
BOLEY CLICK SINI JER.. :)!!

Ly_Tulip berkata...

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com

*Peace :)

Alya Esprézzo berkata...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

Mr.Baiz berkata...

saya join jugak
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

msredcheesecake berkata...

Olaa...

msredcheesecake.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

amiena berkata...

singgah cni

http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

osHin berkata...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Bro ahmad berkata...

salam,
ingin blog anda dipromosi...:)

http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

missunguviolet berkata...

terjah sini (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Muhammad Izzwan berkata...

singgah sini :)

http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html

PapaMacho berkata...

Singgah kat blog comel ni jap.. TQ.

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

-✿Ayu✿- berkata...

dtg dgn rombongan cik kiah!

http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

cik Ida berkata...

hey, saya datang jenguk blog kamu. feel free to hit me back yeah :).meet new friends :)"

Idafirdausi punya belog

pRiNCe berkata...

"datang dari segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

Golden Rose berkata...

terjah sini utk segmen APKPA walau dah terlambat...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink