AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU....

28 comments
Assalamualaikum.....




Ada masa lebih kurang beberapa minit jer lagi sebelum segmen close. Teringin nak join, tapi takut la. Sangat2 takut sebab kita punya blog sangat simple berbanding blogger lain. Tapi bila fikir semula, apa salahnya mencuba kan. En Ben, kita join dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim... Sila kasihankan saya, huhuhu....

Saper nak join atau nak tau lebih lanjut..sila click banner.
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman Utama

28 thoughts..

Awanama berkata...

from same segmen ;)
http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Munn Jaafar berkata...

dah join juga....masa utk jalan2 kumpul blog utk dipromote..huhu

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

dah follow blog ni juga..^^

aku dan segalanya berkata...

http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Aini Azman berkata...

http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mirahss berkata...

jom ke blog miraH http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

siti zarizza berkata...

http://sitizarizza.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Unknown berkata...

as salam..

pakcik datang ziarah membawa promosi~
sambil tunggu waktu solat asar~

=)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Unknown berkata...

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

jum promote-mempromote!!!

Irrahady berkata...

hai..join jugak
http://irrahady.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Awanama berkata...

singgah...

http://akueddie.com/2011/06/22/aku-promosi-kau-promosi-aku/

MISS NADYA berkata...

no 41 singgah..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

anumuchan berkata...

singgah2~
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sofea Lang berkata...

=))) sempat promot sambil tgk cte korea..he3

http://sofealang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

farahin nasir berkata...

No 139 datang melapor dirik!

datang n tinggalkan link.. :)

http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
BOLEY CLICK SINI JER.. :)!!

Sri_Tulip berkata...

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com

*Peace :)

Alya EsprĂ©zzo™ berkata...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

Baiz Mamat berkata...

saya join jugak
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

msredcheesecake berkata...

Olaa...

msredcheesecake.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

http://mienkarim.blogspot.com/ berkata...

singgah cni

http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

oshin berkata...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Unknown berkata...

salam,
ingin blog anda dipromosi...:)

http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Someone berkata...

terjah sini (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

izzwan berkata...

singgah sini :)

http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html

PapaMacho berkata...

Singgah kat blog comel ni jap.. TQ.

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

-✿Ayu✿- berkata...

dtg dgn rombongan cik kiah!

http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

idafirdausi berkata...

hey, saya datang jenguk blog kamu. feel free to hit me back yeah :).meet new friends :)"

Idafirdausi punya belog

Prince berkata...

"datang dari segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

Golden Rose berkata...

terjah sini utk segmen APKPA walau dah terlambat...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html