Sabtu, 18 Februari 2012

Dapat Saguhati

Assalamualaikum.....

Nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada rakan2 yang ingat kat kita. Beberapa hari lepas, kita terima key chain Dubai daripada adik sayang, Azham. Walaupun x pernah berjumpa, tapi akak harap sangat kita semua akan teruskan persahabatan, walaupun sekadar di alam maya. Terima kasih dengan voucher Spa tu ekk.. Bolehlah kalau ada masa nak memanjakan diri. On of the stores tu, dekat sangat2...

Once more, kita terima FM dari sahabat kita, Pn Rahmah. Alahai.... rasa macam di awang2an bila tengok FM dia. Thank you laling.

Tak ada gambar. Maaflah. Pertama, sebab x sempat nak snap pun gambar, dan ke-2, tak minta permission pada yg empunya semua boleh tak kalau nak siarkan gambar di sini.

Jadi kita uplah entry tanpa gambar2. Tak apa ker...?

5 thoughts..:

nur chahaya abadiey berkata...

salam..
tahniah..
heppynye dpt hadiah percuma..hehehe
kalu ad gmbr boleh jgk usha2.. :)

Rahmah Ram Ram berkata...

Hihihi...boleh aje letak gambar tu..tp xlah sebesar the value of our frenship. Thanks for being my frens.

Papa-NtiQ berkata...

Hi Aziela..lama tak singgah sini...apa kabar...semoga sihat2 selalu ye...tengah blogwalk hehe..jumpa lagi

Cik Bambam berkata...

xper.. kita punya kita izinkan! hahahahah

Azham Vosovic berkata...

Wah...da dapt rupanya...syukur alhamdulillah bungkusan tu da sampai hehehe ...harap-harap akak suka ;)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink