Khamis, 2 Februari 2012

Safee Sali Dapat 2 Juta??

Assalamualaikum.....


(pic from google)


Ok...bukan rupiah yer... tapi RINGGIT MALAYSIAA!!!!

Rasanya 1 negara dah gempar tentang berita nie. Malam tadi tengok dia di berita, kita rasa gembira sangat.

Pagi ini ada perdebatan pendapat dalam radio Hot fm. Tapi pendapat peribadi, kita sokong tindakan dia untuk terima kontrak tu.

Kalaulah nak bermain untuk negara, tapi diberikan imbuhan yang sekata, tak ralat. Cuma tak ada sesiapa di Malaysia yang sanggup laburkan duit sebanyak itu untuk industri sukan bola sepak negara. Kalau labur kepada benda lain, contohnya hiburan tu, bukan main laju lagi menderu2. Quantiti juta-jutaan pun bukan sikit kan...

Semoga keputusan dan apa yang diterima oleh Safee Sali bakal membuka mata rakyat Malaysia sendiri. Seterusnya ia adalah pemangkin untuk memberikan motivasi kepada pemain2 bola sepak tempatan agar terus berusaha dan lebih maju pencapaiannya...

2 thoughts..:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

cuci kaki sapa jadi bini dia
kena saving sebab future tataw mcm mana jgn boros beli keta mahai2 ngeeee....bangga gak ada player mesia dpt gaji mcm ni

Azham Vosovic berkata...

fuh, rezeki dia!

majulah sukan Indonesia hahaha

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink