Jumaat, 3 Februari 2012

SegMen SaLam PerKenaLan by Miss BaNu

Assalamualaikum.....

Kita terdetik nak join segmen dari blog Miss Banu nie.
Marka Penang nie tau.... Mcm heroin Hindustan adik nie...

Selalunya kita jadi silent reader jer, tapi bila dia nak buat segmen nie, terdetik pulak untuk join. Apa salahnya meriahkan segmen adik yang sweet nie kan....

Dia nak kita buat kata2 aluan. Selalu join segmen, semua orang tulis sebaris ayat jer. Kita sorang jer yg tulis panjang2. Tak kisahlah....janji pengunjung baru blog nie, akan feel dengan friendliness kita dalam blog. Harap2nya sudilah melekat dengan blog nie yer....

So, selamat datang semua.

Dipersilakan join kepada kawan2 lain dengan klik di SINI.

13 thoughts..:

Eema Eshya berkata...

salam perkenalan jugakkk hehehhehe tak join segmen pun !! but kacau jer..

Miss BaNu berkata...

hehehe terima kasih sudi join segmen saya yer ^_^

Aziela berkata...

Eema : wah...terima kasih sebab sudi kacau.. Akak suka... Nnt datang lagi yer...

Miss Banu : Yer...terima kasih sbb buat segmen

Cikgu Ma berkata...

salam kenal dr CM...bertuah tak jadi follower 333?? hihi..jemput singgah ke blog CM jika sudi..=)

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

Syuhada Nasya berkata...

hye.. datang dari segment yg sama. folo sisni . :) jom folo kita :)

mamakhalisshoppe berkata...

salam perkenalan..1st time jenjalan kat sini...sambil follow..

liyanazahirah berkata...

dari segment yang same :)
done follow u..follow me oke ?

http://honeystrawbery.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

MisS NaSiHa berkata...

Salam ukhwah..dr segmen yg sma..dh follow kmu..jmput follow sy di sini..
http://penaciknasiha.blogspot.com/

murni berkata...

dari segmen yang sama :D
salam perkenalan :)
jom singgah .

http://moonibubblez.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

nanakimie berkata...

singgah dr segmen yg sama:)

jemput singgah ke blog nana ye sis..hehe...

Cik Rose Cute berkata...

dari segmen yg sama terjah sini dan follow

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

[ wanni ] berkata...

dari segmen yang sama :)

salam perkenalan~

http://humblekindlovely.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

Diera Tekikushika berkata...

As'salam. bersiar-siar di ptg hari. salam perkenalan. oh ya ! anda suka makan coklat ? atau home made coklat ? nak kasi hadiah ? check this for best offer !http://vanilacoklat.com/daftar.php?ref=8001256112 jgn lupa singgha blog saya pulak huhu =)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink