Ahad, 12 Ogos 2012

Confirm Tiada Persiapan Raya Tahun Nie....

Assalamualaikum.....


Yeap...tiada persiapan tahun nie sebab hubby tak sihat. Sebenarnya dari Khamis lagi kita dah berkampung di KPJ Kuantan nie untuk menjaga hubby di wad. Too bad, setelah berhari2 sakit pinggang dan akhirnya terpaksa menyerah diri ke hospital. Keputusan MRI semalam mengesahkan ada 2 slip disc di tulang belakangnya. Walau bagaimana pun kami maasih lagi menunggu perbincangan terperinci dengan doktor esok. Harapnya tak severe.

So, ada beberapa entry scheduled. Selainnya kalau sempat kita akan update entry seperti ini, secara langsung dari wad hospital.

13 thoughts..:

nanieybarnieylurviey berkata...

hope suami kak zila xde apa2 yg teruk..

Tke cre kak..

che mid berkata...

Insyaallah, sakit tu cuma biasa2 saja.. take care to both of you

anamizu kaito berkata...

Assalam kak.. dugaan Allah bagi tu..
semoga terus tabah & doa byk2 tau..






slm ramadhan,
cik ana

Azham Vsvc berkata...

Akak...maaf yea baru tahu hari ini....macam2 dugaan akak dan family kena tempuhi....hadapi dgn tenang yea akak....ada hikmah di sebalik semua yang berlaku ini huhuhu

Iffah Afeefah berkata...

alahai siannye suami akak

hope sume oke

Yusnida Tajudin berkata...

Subhanallah, semoga suami Aziela tiada apa2 yg serius ye dear.. semoga cepat sembuh. You too take care ye..

Salmi Khairil berkata...

harap husband akak cepat sembuh dan boleh beraya dengan gembira tahun nie

Zurina berkata...

sabar ya aziela...moga ur hubby akan cepat sembuh!!!

Mrs Velentine berkata...

sabar yea

Misz Mieza berkata...

Raya di mana2 pun asalkan bersama yang tersayang, tetap menggembirakan.. MM doakan semoga husband sis kembali sihat seperti sediakala..

Rai berkata...

semoga hubby akak cepat sembuh ya kak..

kawan saya pun ada slip disc..muda lagi sebaya saya (cewah perasan muda haha..) lepas tu kena operate.. beberapa bulan gak la kena cuti..

Rahmah Ram Ram berkata...

bersabarlah awak...ada hikmah disebaliknya..Insyaallah harap hubby awak akan kembali pulih secepat mungkin dan dapat berhari raya bersama-sama.

Jangan lupa jaga kesihatan dan diri ye..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

be strong akk...semoga suami akk cepat sembuh

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink