Rabu, 1 Ogos 2012

WW : Pantai Nelayan di Nenasi, Pekan, Pahang.

Assalamualaikum.....



12 thoughts..:

:: Mrs.Eady :: berkata...

waahhh....

Rahmah Ram Ram berkata...

environment yang sungguh menenangkan..masakan pun mesti sedap kan?

QasehnyaRania berkata...

cantik view kt jeti tuh;)

Prettywrite berkata...

tenangnya..macam sesuai untuk shooting jer tempat ni..:)

Rai berkata...

kalau dapat time nelayan tengah naikkan ikan mesti best kan kak..

Aziela berkata...

Mrs Eady : :)

Rahmah : Nasi goreng dia penuhhhh seafood...

Qasehnya Rania : kayu2 tu semua dah reput, tapi cantik view sebab natural

Prettywrite : Shooting apa tu..hehehehhe

Rai : Memang ada 2, 3 bot baru sampai. Tapi ikan semua jenis yang gedabak punya tu.. Siakap sekor besarnya sampai kebahu kalau didirikan.

irwan berkata...

Itu jeti bot atok saya

irwan berkata...

Itu jeti bot atok saya..

irwan berkata...

Itu jeti bot atok saya

irwan berkata...

Tu jeti bot atok saya tuuu..

Aziela berkata...

irwan : Wah...memang betul dalam gua yer dik...bergema lah komen. Hehehhee... Kirim salam pada atok yer...katakan kami suka suasana situ.

landak ledang berkata...

Nape x citer ape awk wat kat nenasi. Pic jeti tu yg sa reput nape x amik kat jeti nelayan. Rugi x rase udang galah sbb sg sini byk udang galah

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink