Khamis, 9 Ogos 2012

Unique Giveaway by Lulu Caldina

Assalamualaikum.....

Lulu Caldina yang cantik manis tu buat GA. Dah lama betul Lulu low profile. Kita hormati pendirian Lulu. Take your time, dear...

So, kita join GA ni at least untuk menambah kenalan. Nak menang tu memang tak ada lah. Jangankan kata harapan tipis, tiada harapan langsung lagi adalah... Hahahhahaha. Maklumlah...dah tua2 nie, pakailah kamera canggih mcm mana pun, memang x kan jadi cantik juga. Dah model pun ala2 jer kan.

Tapi nak cukupkan syarat, kita letak juga lah sekeping gambar...


Disebabkan Lulu suka kaler Biru ( Go Chelsea..!), kita letak gambar yanga da elemen kaler biru. X-Factor juga nie kan...?

Nak join...?

Pergi SINI yer...

5 thoughts..:

Myra Jay berkata...

Good luck ye kak..

Siap support dengan kaler Biru lagi ;D

Sari Yusa Ibrahim berkata...

biru mata hitamku.. ekekeke

Iffah Afeefah berkata...

ohhh sebab biru eh

msredcheesecake berkata...

good luck yea...

Lulu Caldina berkata...

yeay biru ^__^

terima kasih sudi join kak :)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink