Selasa, 30 April 2013

Gembiranya Dalam Hati....

Assalamualaikum.....

Pertama sekali, terima kasih kepada yang sudi wish kita dan sudi mendoakan kita. Terubat rasa hati. Hubby tersipu2 jer bila kita ingatkan dia birthday kita. Macam biasa. Hehehehehe...

Anyway, bak kata Kak NzA, betul sangat2. Terima dia seadanya. Dah berbelas tahun dah pun..hahahahahah. Cuma awal2 usia perkahwinan jer rasa sedey2, lepas2 tu...sendiri ingatlah Aziela yer..

And, betul kata Dr. Zoul, yang penting setia. Alhamdulillah, telah banyak kegembiraan dan kebahagiaan yang saya terima. So, Dr Faiz, starting next year, saya akan godek handphone dia.

Anyway, gembira sangat hari nie, sebab Adam ada. Adam ada rombongan sekolah ke pesta buku di PWTC pagi nie. Pagi tadi mereka bertolak dari Port Dickson. Sekarang dah berjimba jimba dengan buku. Kebetulan pula esok ialah hari cuti kan, so tengah hari nie bolehlah ambik dia di PWTC. Tak perlulah dia ikut balik ke Port Dickson. Adam request nak melawat KLCC. Kesian dia, tak pernah ke KLCC.

And malam nie pula, hubby akan join kami. Maybe hubby lewat sikitlah kot, sebab jauhkan, dari Kuantan. Tapi yang penting, happy sangat sebab kami 3 sekeluarga akan spend time together tanpa penglibatan orang lain.

Semoga pertemuan kami kali ini penuh kegembiraan, kebahagian dan rahmat.

Amiin.



9 thoughts..:

Kancil 8349 berkata...

semoga dipanjangkan umur dan jodoh kamu berdua dipanjangkan juga

Rai Ourkizuna berkata...

tabahnya akak kan.. masing masing berjauhan..saya mmg tak boleh sungguh berjauhan dengan suami & anak2..

apa pun selamat bercuti dan enjoy ok!

Daddy Ziyyad berkata...

godek...Jgn tak godek....:)

~aYu~ berkata...

moga kalian berkekalan hingga akhir hayat..

Aziela berkata...

Kancil : Aminn, Ya Allah. Terima kasih yer cikgu.

Aziela berkata...

Rai : Dah terbiasa, Rai. Semoga kami akan bersama juga nanti.

Aziela berkata...

Daddy Ziyyad : Godel dengan segera...! Hahahaha

Aziela berkata...

aYu : Thank you

RamRamCute berkata...

Alhamdulillah..semoga sentiasa berbahagia dan happy selalu awak!

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink