Jumaat, 26 April 2013

Mungkinkah Tercapai...?

Assalamualaikum.....

Hari ini bermulanya Pesta Buku Antarabangsa KL di PWTC. Hajat hati dan perancangan dengan sahabat kita ialah untuk terjah waktu tengah hari nie sebab nak kejarkan novelis Melur Jelita. Ada pelancaran buku terbarunya, MyPI. Lagipun, adik kita memang dah kirim soh beli buku tu.

Punyalah semangat datang kerja hari nie, dengan impian nak berlari2 ke PWTC. (Ishh..niat datang kerja, dah terpesong kan..) Tapi malangnya terima khabar bahawa CEO kami nak masuk opis tengah hari nie. CEO kami nie kalau masuk opis, lunch hour ker, lepas waktu kerja ke, kami biasanya kena sentiasa standby untuk attend dia sebab dia jarang masuk opis. So, bila dia masuk, semua dokumen, proposal dan segala macam memo nak kena bentangkan depan dia.

So, macam punahlah harapan nak PWTC. Weekend memang tak mungkin sebab balik Melaka. Next week pun takkan boleh lah sebab kerja. Cuti Hari Pekerja, hubby plak ada. Hubby kita tak suka ke tempat2 macam nie. Part  membaca nie, kami tak berkongsi minat.

So, macam mana? Kenalah order online juga jawabnya nanti.

 Huwaaaaaa....sedihnyaaa!!!!

16 thoughts..:

Cikda berkata...

betul la ziela, kena orde online.. tak yah rebut2, tak yah tunggu pun tup2 tiba atas meja.. time tu mcm menang cabutan bertuah kan.. heheheh

cikda pun main order onlien je via kaki novel

Emma berkata...

HEHHEHE MEH, MEH BOLEH ORDER KAT EMMA =D

makchaq berkata...

Beli online lagi ok.. tak payah penat2..
makchaq memang pembeli online tegar..

Rai Ourkizuna berkata...

upah runner kak..hahaha..

nea lopah berkata...

alah..sedihnya..harapan dah menggunung kan?

ummiross berkata...

Salam ziela, ummi singgah, minta izin godek2 n3 ziela ye, nk cari info tempat makan best di Melaka, hehe.
Ummi pun teringin nk pegi pesta buku tu, nampak gayanya minggu ni tak dapat juga ke sana.

aizamia3 berkata...

pergi pulak minggu depan.. tak dapat jumpa penulis tu dapat beli bukunya pun ok..
nak feel pameran buku tu sebenarnya tu.. ;)

Aziela berkata...

Cikda : Itulah harapan terakhir, kak.

Aziela berkata...

Emma : Boleh ker? Kenapa? Macam mana?

Aziela berkata...

makchaq : lagi satu, kalau nak submit Inc Tax, tak yah pening2 cari rest kan Makchaq. Print jer dari e-mail..hehehehhehe

Aziela berkata...

Rai : Runner dan online, murah online lagi..hehehehehe

Aziela berkata...

ummiross : Silakan yer kak. Godek sampai ke mana2 pun saya tak kisah..hehehehehhe

mummy_ayu berkata...

Cedih...dah gie dah...dah nampak dah kak melur jelita but My Pi dah abis
...

Puteri Saidatul Sufiah berkata...

bak kata cikda mmg b2l pun mcm dpt cabutan b2ah... tp feel pg pesta buku n jumpa dgn penulisnya... sy mmg suka lepak kt kdai buku sbb otak rasa tng bla dkelilingi buku ni... huhu.. lain pdg lain belalang kan... :-) selamat dptkn buku itu aziela...

Puteri Saidatul Sufiah berkata...

ermm sy pun nk godek jgk n3 aziela ni sbb nk tgk tmpt mkn kt melaka n pd sbb 30 april ni nk lepak pd jap... huhuhu

aby berkata...

Hajat mmang nk pegi. Nk abiskan baucer buku yg ada 4 keping tu lg. Tp entah bila sempatnya. Dh masuk hari ke3 d temerloh. Ahad klas. Tnggu hari buruh jer kot

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink