Selasa, 21 Mei 2013

Terima Kasih Tirana Aduka

Assalamualaikum.....



Beberapa minggu yang lepas (Giler lama kan...?), kita tiba2 menerima satu parcel yang tak dijangka. Pelik juga sebab tak ada join contest atau order buku. So, bila buka parcel, terkejut melihat nota ringkas dari Tirana Aduka. TA kata terima kasih kerana mengunjungi blog beliau.

Subhanallah...TA. Kenapalah susah2. TA nie memang betul2 ikhlaslah dalam berkawan. Ini, kawan di alam maya, tak pernah bersua muka dan taklah bergayut dan bertenet dengan TA selalu. Agak2nya, kalau kawan dia yang hakiki tu macam manalah agaknya kan.

Untuk anak dan sang isteri yang dicintai tu jangan cakaplah. Siapa yang jenguk blog TA mesti tahu betapa TA tanpa ego, dengan jujur dan ikhlas menyiarkan rasa cintanya.

Banyak sungguh kasih sayang yang TA sebarkan di sekeliling beliau. Semoga kasih sayang yang beliau terima berlipat kali ganda banyaknya.

Terima kasih yer kakang...

.

13 thoughts..:

Pizli Mat Wazip berkata...

Hehe untungnya.

Rozita berkata...

wah...rezeki tu kak...

Kakzakie berkata...

Begitulah yg dikatakan teman. Bersusah-payah dia hantar ye.

Daddy Ziyyad berkata...

saya belajar bahasa jawa di blog TA..hihihih

Aziela berkata...

Pizli dan Rozita : Tak sangka2.

Aziela berkata...

Kakzakie : Naik segan saya dengan TA nie kak...

Aziela berkata...

Daddy Ziyyad : Samalah kita, Doc

NzA berkata...

Alhamdulillah, rezeki tu..moga TA dimurahkan rezeki.

Uncle Lee berkata...

Hi Aziela, nice present....and Versace perfume has that very special, classy scent.
Your friend has good taste.
Have a nice day, and simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

Deqla Manjew berkata...

bertuahnya dpt hadiah best mcm tu.. =)

Intan Akma berkata...

best nyer dapat hadiah memanjang

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

mungkin kerana Ziela pun ikhlas berkawan dengan beliau...

Nur-nba berkata...

Pemberian ikhlas seorang rakan blogger.

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink