Jumaat, 10 Mei 2013

Pak Cik DON Wakil Rakyat Bagan Pinang Baru

Assalamualaikum.....

Cik Don, bukanlah satu muka baru dalam barisan politik di Negeri Sembilan. Oleh itu, kepercayaan Tok Mat Hassan dalam diri beliau terbukti berhasil. Kemenangan BN yang diwakili Pak Cik DON memperoleh majoriti undi yang bukan sedikit.

Dari pihak rakyat, iaitu masyarakat PD sendiri, kami emmang berpuas hati dengan beliau.

Semoga sifat beliau yang sentiasa sudi membantu rakyat dan masyarakat, tanpa mengira umur, bangsa, peringkat, mahupun isu yang kecil atau besar akan tetap diteruskan.

Manalah tahukan, manusia kadang2 bila dah ada di puncak, selalu lupa ada kaki bukit. Belum gunung lagi pun...bukit jer baru. Tapi kalau bukit ini sentiasa di tambak, di suburkan, Gunung Everest pun akan segan nanti.

Walaubagaimanapun, di tengah2 kemelut PRU13 yang belum berakhir ini, kita semua telah pun menjalankan tanggungjawab masing2. Jari semua dah bercalit, kini giliran mereka yang terpilih pula menjalankan tugas.

Pakcik DON dua dari kanan



.

11 thoughts..:

Cikda berkata...

selamat tunaikan tanggungjawab pakcik DON.. moga2 dipermudahkan urusan YB nak majukan dan bantu rakyat kawasan YB. Hidup YB..

Daddy Ziyyad berkata...

Alhamdullilah..rezeki Pakcik Don..moga dpt jalankan amanah dgn baik....

Saya igt kan Shaziman Mansor yg akan jadi MB N9...rupa2nya...still Tok Mat...:)

Wak Gelas™ berkata...

muger2 negara akan TATAP aman damai sejahtera sentosa senantiasa.. aminn

Aziela berkata...

Cikda : Hiduupp..hidup..hehehehehe

Aziela berkata...

Daddy Ziyyad : Hehehehehe...Shaziman tolak offer tu. Lagipun Tok Mat masih banyak plan lagi. In fact, kemenangan besar BN this time di N9 adalah kerana Tok Mat pilih sendiri calon2nya.

Aziela berkata...

Wak Gelas : TATAP Wak, Amiin.

Kakzakie berkata...

Masih pekat lagilah biru-biru utk 5 tahun ini di N9 ye Ziela...

ummiross berkata...

Moga pakcik Don dapat terus berbakti kepada masyarakat setempat.

NzA berkata...

Tahniah...moga yg telah diberi amanat dpt menjalankan tugas dgn jujur n ikhlas krn Allah.....

elly nadyra berkata...

sapa2 pun semoga menjalankan tugas dengan baik

Azham Vsvc berkata...

Panas betul PRU13 kali ini....saya berasa sangat bersyukur kerana diberi peluang untuk mengundi pada pilihan raya kali ini :)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink