Rabu, 15 Mei 2013

Ikan Apakah Ini..?

Assalamualaikum.....




Note : Dah pernah tanya dalam entry sebelum nie, tapi tak dapat jawapan. Harap sangat this time ada yang tahu dan sudi membantu.

18 thoughts..:

Daddy Ziyyad berkata...

ikan sebelah?

:: Mrs.Eady :: berkata...

err..tak kenal...

Che Rosliza Che Mat berkata...

cr pun tak tahu hihihi

wisata outbound berkata...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

+kasih+ berkata...

bukan ikan sebelah... kalo ikan sebelah bentuk dia laen.. kasih pun x pasti ikan apa.. xpernah tgk... nnti try tanya ngn kenkawan yang laen ye akak..

+kasih+ berkata...

Akak.. kawan2 kasih cakap nama ikan nie.. ikan ayam.. kasih try google name tuh dan ada kesamaan dgn gmbr yg akak post nie... akak trylah google ye... kawan kasih ckp lg ikan nie sedap wat sup..

Deqla Manjew berkata...

yg tgh2 tu ke kak? alamakkk..x tau la plak..kehkeh...

aby berkata...

salam aziela ..
nama ikan tk pandai ..
tp suruh makan ikan .. pandai la ..

PakcikLie PCL berkata...

nampak macam bawal, merah n kerapu.. susah kalu bkn dr kaki pancing laut dalam nk jawab nih...

ummiross berkata...

ummi pun tak tau nama Ziela..

sudipVSsenduk berkata...

tak terer nama ikan langsung... mmg fail

Rai Ourkizuna berkata...

kulitnya keras ke kak? bukan ikan ayam? hahaha..

kalau ayah saya kenal la sbb dia peniaga ikan.. hehe..

Teena Tna berkata...

Mak ckp ikan puput..yeker..
Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

insanbiasabiasa.blogspot.com

NzA berkata...

kalau brkulit keras rasanya ikan ayam kot...ikan ayam tu sedap di bakar or dimasak kari..ttp akak pn xpastilah ikan apa tu dear.....

~Liya Sufiah~ berkata...

salam, semalam nk jwb internet slow... Liya ty kwn ofis yg kaki pancing ni. Dia ckp yg bwh tu bwl emas yg atas tu x pasti tp mungkin ikan ayam mcm kasih ckp tu try lah google kan...

Aziela berkata...

Rasa2nya ikan ayam juga lah...Tapi tak berapa ingat. Harap2 betullah. Terima kasih semua kerana sudi respon entry kita nie yer...

Etha Bahrom berkata...

ikan 'makan ajelah' hiks!

MUHAMMAD IQBAL Abdullah berkata...

tengok rupa macam 'Parrot Fish'..tapi takde warna warni pun..tp mcm rupa jenis 'parrot fish' la..

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink