Sabtu, 18 Mei 2013

Practical Furniture

Assalamualaikum.....

Some people love to decorate their house with fancy furniture  classic furniture and cozy furniture  But for me, I like practicality in furniture. For examples....



14 thoughts..:

NzA berkata...

walaupun simple tapi sedap mata memandang n selesa....

Temuk berkata...

Salam
Certainly the practicality aspect is critical. A beauty might just be a white elephant, occupying a lot of space in the house, but useless.

Wan Ahmad Izudean berkata...

many in one ^^

RYS AREESA NASIR berkata...

correct, multi usage, jimat space dan yg penting stylish n menarik hu hu...

saya sll terfikir boleh tak kita ada rumah yg boleh ubah jadi caravan kalau nak pi travel angkut je rumah kita tu hu hu... imaginasi melampau saya ni...

Kakzakie berkata...

As for kakak prefer the simplest furthermore kakak's house too small to decorate here and there Ziela..

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

akak pun suka yg simple!

AyueJean AJ berkata...

Less is more..
Yang simple tu la kadang nampak cantik... =D

Aziela berkata...

NzA : Saya suka yang jimat ruang kak... Senang nak mengemas..hehehehe

Aziela berkata...

Temuk : True, Pak Temuk. We are on the same platform. Hehehehhe

Aziela berkata...

Wan Ahmad Izudean : Precisely.

Aziela berkata...

Rys Areesa : Tak perlu imagine pun, sekarang pun kereta dah jadi rumah, hahahahahha

Aziela berkata...

Kak Zakie : Same here kak.

Aziela berkata...

Seri Kandi : Senang nak kemas dan cleaning kan kak...

Aziela berkata...

Ayu Jean : But simple doesn't mean cheap..hehehehehe

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink