Selasa, 7 Mei 2013

Perniagaan yang berjaya!

Assalamualaikum.....


Hubby kita download game nie ke dalam hp nya.

Ralitlah dia mengerjakan game nie. Kita tak berapa sangat dengan electronic games nie. So, everytime ada notification baru and hubby tengah busy, kita pula yg di suruhnya untuk layan. Kopi dah siap lah, kek nak kena servelah, kena buat pudinglah...segala macam.

Kalau di layankan, memanglah seronok, tapi bila being carried away by the game, kadang2 sampai kehidupan realiti pun macam terganggu. Masa terbuang. Minda jadi penat.

Maaflah, kita memang tak berkenan dengan electronic games nie.


17 thoughts..:

Cikda berkata...

hihii cikda pun kaki games.. cikda pun layan gak semua la 'story' games kat hpon tu tapi tak le sampai ketagih sgt.. hahhaha

zulaikha megat berkata...

salam perkenalan dari saya..

Rai Ourkizuna berkata...

husband saya ralit kalau main game ni.. haha..

Daddy Ziyyad berkata...

kalau dilayan, mmg boleh addicted! haha

Kakzakie berkata...

Kakak laagilah malas Ziela.
Tapi kalau dah terjebak memang tak boleh berhenti:)

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

akak layan kalau betul2 boring jer.. skrg ni tgh addicted ngan sesuatu game jugak, nanti share kat blog..

elly nadyra berkata...

kikikiki bini lak kena cover bila dia bz ye

Cho Zila berkata...

sayapun tak layan.. tak banyak masa nak layan...

Azham Vsvc berkata...

hehehe....saya pun kurang main game dalam phone....tak berkenanlah hehehehehe.....

Liya Sufiah berkata...

:) saya suka jugak lyn mcm2 game kat pc and hp... kalau nk beli hp mesti tgk game apa yg ada dulu huhuhu... tp x la sampai ketagih... tp masa musim farmville dulu sempat ketagih jap... blk keje ngadap pc, nak menuai...

ummiross berkata...

Ziela..ummi pun malas juga dengan game ni. Tapi anak2 nampaknya suka juga melayan bila balik keje.

Uncle Lee berkata...

Hi Aziela, looks like an interesting game.
I guess I am one of the few with a computer that does not play computer games.
Besides, tada FB, tada Tweeter, tada h/phone....except my blog. Chukup la.

Ya, I know of friends spending hours playing computer games....But instead saya suka collect songs, and pics....all kinds, from sceneries to cars. Begitu la.
You have a nice day, simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

RYS AREESA NASIR berkata...

hu hu saya pun tak pernah lagi main electronic games ni... satu tak reti, satu lagi tak sempat, satu lagi kalau dibiasakan takut addicted, kang kot melekat hu hu..

TiranaAduka berkata...

Sikit-sikit sis TA belajar bahasa arab.....hehehhehehehhehe
Thanks sis..

TiranaAduka berkata...

samalah kita sis.tak pandai main game.

jaakechik berkata...

main game mcm ni mmg boleh buat kita jadik ralit. org lelaki senang ler nk layan game gini lelama, kita yg pompuan ni, mmg x boleg amalkan sgt, silap2 x berasap dapur...hehehehe...


www.jaakechik.com

Aziela berkata...

Saya bukan kaki elektronik, so tak reti nak ralit dengan games macam nie. Hehehehhe. Terima kasih semua yer...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink