Rabu, 31 Julai 2013

Entri Melekat : Tawaran Menarik Toyota di Hari Raya

Assalamualaikum.....

Kita ingin mengambil sedikit masa pembaca sekalian untuk singgah sebentar dan jenguk2 tawaran hebat dari Toyota ini. Sekadar membantu seseorang..... apa salahnya kan. Walaupun blog nie tak ramai pembaca, tapi anda yang sudi membaca ni, harap2 bolehlah bantu sebar2kan berita ni yer...



Terpulang kepada penilaian masing2, tetapi sejak hubby memiliki Toyota, kami dapat rasakan performancenya tak kurang langsung dari Chevrolet. Malahan prestasi dan maintenance enjinnya sangat sesuai dengan kita di Malaysia.

Jadi, untuk sesiapa yang tercari2, dan terfikir2 untuk mempertimbangkan Toyota sebagai kereta baru, tak kiralah untuk Hari Raya Aidilfitri mahupun selepasnya, bolehlah menghubungi En Ahmad.

Encik Ahmad : 010-255 7596

Sepanjang yang kita mengenali beliau, Encik Ahmad mempunyai skill public relations yang excellent. Beliau akan melayan permintaan anda, panggilan anda, pertanyaan anda, tak kiralah penting atau tidak, waktu kerja atau tidak.

Kita harap anda yang ingin berurusan dengan beliau tidak akan mendapat servis yang tidak memuaskan.

Jadi, tunggu apa lagi....

Sila lah hubungi beliau sendiri.


P/S : Beliau baru inform kita, katanya ada banyak free gift yang menanti.....


12 thoughts..:

Zul Fattah berkata...

insyaAllah kak.. bila di perlukan nanti, kita rujuk blik.. sy masih study lg.. huhu

Azham Vsvc berkata...

family saya pun pakai toyota...memang selesa.....hehe :)

aby berkata...

Aby pun ada 1toyota lame, jenis LE thn 1983 tp dh d upgrade guna half cut Levin. Fast acceleration. No problem toucing 200 km/j. Sekarang adik guna.
Cume.... Skrang klu tngk promo krete kurang la naik nafsu, tp klu tngk promo big bike, tngk smpai nyences cangkem may. Huhu

Kakzakie berkata...

Salah satu kereta di rumah kakak adalah Toyota juga Ziela..

Daddy Ziyyad berkata...

toyota mmg terkenal dgn reliability nya...tu pasal toyota, in fact honda pun, laris di pasaran asean. Saya dah hampir 9 tahun memiliki jentera Toyota :)

Namun kini, their Korean counterparts telah maju beberapa tapak...In term of overall packages, kereta Hyundai & KIA jauh lebih " value for money"..soal reliability Korean cars is something in the past...Cuma nak ubah mentaliti Malaysia tentang Korean cars mmg susah...sebab dah lama setia dgn Toyota & Honda.

zouldahan berkata...

@Daddy Ziyyad

Betul.
Kereta Korea makin advanced sekarang.
Design lebih futuristik.
Tapi masih ramai yg kata,
spare-parts mahal.
Juga takda 2nd hand value...

nea lopah berkata...

Ooo.. insyaallah nnti sy war2 kan.
Akak duk kat deraka yer. Saya duk kat Astaka Village.

elly nadyra berkata...

tak pernah pakai toyota, pernah drive toyota aje hehehehehe

sudipVSsenduk berkata...

esok last day... beli cepat!

che mid berkata...

Ha ha iklan bagus punya tu.. En Ahmad tentu tersenyum-senyum tengok namanya terpampang kat sini.. baik hati Aziela.. eh, bila nak jemput datang rumah ni??

Kancil 8349 berkata...

kancil dah beli kenderaan toyota...memang best...dengan keadaan jalan di Sabah membuatkan perjalanan selesa je...hehehe

Rozita berkata...

belum masa nak tukar keta kak.. keta mahal apatah lagi.. doakan rezeki kami terus murah ye kak..

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink