Isnin, 15 Julai 2013

Sayangnya Tidak Berpeluang Join GA Kak Ida 1001 Resepi

Assalamualaikum.....

Blogger foodie terkenal di samping foodie bloggers yang femes lenlain tu, tak lain tak bukan, Kak Ida dari blog Koleksi 1001 Resepi.

Jumaat minggu lepas, Kak Ida umumkan nak buat GA sempena bulan Ramadhan nie. Tak susah pun. Just buat entry dan tepek gambar berbuka puasa kita dengan masa weekend yang baru lepas nie.

Kita memang bersemangat nak join.

Tapiii.... Ba masih di hospital. Kami berbuka ala kadar dan ikut mana sempat jer di hospital. So, tak adalah nak bergambar bagai. Tengah2 susah hati orang sakit, takkan nak bergambar sakan kan. Confirm jadi menantu derhaka. Hahahahahha... takderlah. Ba dan Mommy sporting jer, tapi inappropriate kata orang.

Makanya, tak dapatlah kita join kemeriahan GA Kak Ida ni.

Untuk mereka yang join, selamat berjaya kita ucapkan. Sesiapa yang tak join, nanti visit fb Kak Ida, dan jenguk2lah kat situ yer. Kenapa?

Ha, kenalah baca dulu Kak Ida nak buat apa kat SINI.

Untuk Kak Ida... seribu kemaafan saya mohon sebab tak berdaya nak join.... apa2 pun, kami tetap sokong blog Koleksi 1001 Resepi.

10 thoughts..:

Kakzakie berkata...

Betullah Ziela... kita pun tahu nak jaga hati org tua. Walau mereka tak kisah kita sendiri rasa tak selesa..

kesoma rai berkata...

dulu akak join dapat pergi makan ngan kak ida kan.. ingat ingat lupa saya..saya lagi teruk.. tak tau pun kak ida buat GA..

Salmi Khairil berkata...

moga cepat sembuh..

Mimi Azirah berkata...

xpela kak...xde rezki kot..insyaAllah de rezki akak nanti...

RamRamCute berkata...

Takpelah awak..insyaallah ada rezeki boleh join di lain kalikan? yang penting semoga ur FIl cepat sembuh sepenuhnya....

ainnoraini berkata...

semoga cepat sembuh...

NzA berkata...

xpelh aziela, kali ni xde rezeki, insyaAllah dilain kali boleh join GA yg lain pulak ye.

Azham Vsvc berkata...

Tak apa...lain kali ada lagi rezki Kak Aziela hehehe....

Salam Ramadan akak sekeluarga :)

Deqla Manjew berkata...

xpe.. xde rezeki la tu nk join.. lain kali boleh join lagi.. hihi..

Athira Husna berkata...

salam..happy ramadhan day 9! jemput join segmen saya, dn berpeluang dpt handbag free!!

http://athirahusna91.blogspot.com/2013/07/segmen-ice-breaking-tirana-wardrobe.html

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink