Rabu, 18 Disember 2013

WW : Mari Berbasikal Wahai Rakyat Malaysia

Assalamualaikum.....




14 thoughts..:

t.a.t.a berkata...

Jarak perjalanan rumah saya ke tempat kerja 30km. Lalu jalan raya besar. Kereta laju-laju.

Releven tak nak kayuh basikal ke tempat kerja?

Qashmere berkata...

mari #ubah ... taklaluuuuu

Rai Ourkizuna berkata...

hahaha.. bagus ni.. bagi kat suami suami sambil tengok tv tu kan..

:: Mrs.Eady :: berkata...

aduhh..5 beranak nak naik beskal?ermm..

che mid berkata...

Akak rasa, kalau akak naik basikal..macam ada je mata perati pungkok I..ha ha..kan sexi giler al maklum saiz xxxxl..

aby berkata...

dapat berkayuh basikan indoor pun cukup .. kt luar very dangerous la .. kenderaan tk bermata ..

Aziela berkata...

@t.a.t.a Kalau semua orang kayuh...relevan kot... Kalau cuaca kita tak panas berdenting, tak banjir, relevan kot. Kalau Malaysia tak ada jenayah, lagiiii relevan...hehehehe. Kesimpulannya?

Aziela berkata...

@Qashmere Yer...betoll!!!

Aziela berkata...

@Rai Ourkizuna Ha kan.... eh...akak pun kena juga laa...uwaaa!

Aziela berkata...

@:: Mrs.Eady :: Basikal sorang satu.. atau buat 2 tingkat? :D

Aziela berkata...

@che mid Kak, saiz saya tambah dua digit dari akak...hahahaha. Jom kak...kita order seat special nak...

Aziela berkata...

@aby At least dapatlah bantu jimat tenaga elektrik....

Aziela berkata...

Rakan2 semua.... actually gambar berbasikal itu adalah message sindiran sebenarnya. Harap maafkan saya.

TiranaAduka berkata...

aduhai..hehehe

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink