Khamis, 21 Mei 2015

Tak Mengaku Pula..

Refer kes semalam. Saya dah call, dia tak mengaku. Dia kata tukang masak masak sendiri, then diorang shoot gambar sendiri.






Rasa macam nak print bebanyak kisah dia ni and tunggu depan restoran dan sebarkan tentang pembohongan dia.

Basically saya belum pasti apa tindakan seterusnya. Yang pasti, itu nasi ayam saya...!!!!


.

14 thoughts..:

Fazleyatul Aini berkata...

eee x mengaku plak kan
sah2 sebijik sebijan gambar sama cam akak punya

Rai OurKizuna berkata...

bencinya.. dah terang lagi bersuluh pun takmo mengaku.. lepas ni mmg kena watermark kan gambar2 akak..

Kakzakie berkata...

Hey! dah melamau ni. Apa Ziela nak buat?

Farah Waheda Wahid berkata...

ooo akak kenal dia dan akak ada no telefon dia... hurmmm.... moga selepas ni dia serik dan tak buat kerja tu lagi...

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

hehehehe.. soh dia bayau!!!

Norma NML berkata...

Macam ni pun ada..fight for right dear :)

Norma NML berkata...

Lokasi restoran ni kt mana ni Aziela?

lieyalatif berkata...

akak leh amik tindakan yg sepatutnyer ni.... main ciplak2 plak kan...nak senang jek keje..... pelik ni kedai makan leh ciplak2 gini.....

Nurzakiah Hanum berkata...

adoi x ngaku plak

idzwa kamaruddin berkata...

laaa...

aizamia3 berkata...

Buat surat secara rasmi, emel rasmi hantar pada management tertinggi dorang.. tengok apa respond dorang.. kalau sunyi sepi, akak pergi je kedai makan dorang tu. Susah sangat ke nak mintak izin dorang ni..?

lepas ni akak kena letak watermark besar2 kak.. ;)

aby berkata...

salam ziela ..
bagus juga idea berdiri kt depan kedai tu dan bagi2 flyer kt penyunjung.
kedai kt mana tu ziela!!

IndaMarya berkata...

geram giler baca.pembohong.dah sah2 u punya.dia tk mengaku pulak.mangkuk ayun betui

gadisBunga™ berkata...

suh dia bayar. atau saman!

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink