Rabu, 20 Mei 2015

WW: Kes Ciplak

Assalamualaikum.....


Ada kat SINI...

Tapi tiba2 jumpa yg kat bawah ni....


Siaplah....grrrr...




19 thoughts..:

Nurzakiah Hanum berkata...

assalamualaikum
singgah pagi.. sory hr nie bz skit baru masuk keja
hehe

Siti Rohaida Yusof berkata...

banyak dah kes ciplak sekarang ni...

Farah Waheda Wahid berkata...

alahaiiii macam ni pun ada???

Yaya Azura berkata...

alahai..boleh dia sesedap rasa dia ambik gambar orang lain..

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

nak senang hidup... huhu.. pelik dgn org yang tak ada 'kemaluan' nih

Acik Erna berkata...

memang sama gambar tu ziela..resepi pun sama ke tu ziela.mudah betul keje orang ni..main ambik yang dah siap je

Mira Adzlia berkata...

boleh mtk royalti kt pniaga tu..

Rai OurKizuna berkata...

perghh.. memang menyirap kalau macam ni kak..

Rozita berkata...

alamak kak... ada tindakan lanjut tak? kalau ada akak share ye..

Shamsiah Abdul Rahman berkata...

Aziela..
Yg ada watermark pun org dah blh cilok. Teknologi dah makin canggih.. macam-macam..

Solution 1 jer sekarang ni. Jgn boh gambar yg cun-cun.

P/s;
Blh pakai ke idea ni?

Zoul Dahan berkata...

Apa2pun tahniahlah!
Gambar dah dikomersilkan.

Tapi
Saman tetap saman.

makchaq berkata...

Nak mudah kerja.. selamba je ambik gambar orang... entah2 semua gambar dia copy paste saa..

Mrs Velentine berkata...

lah guna gambar tak minta izin

Fazleyatul Aini berkata...

saya ada nampak iklan dia ni
kalau x silap dalam mags city explorer pon ada kan

Norma NML berkata...

Pic yg sama kot..berani nya dia..paling tak minta kebenaran ke

aizamia3 berkata...

Mintaklah kebenaran.. at least takdelah kita terasa nak gggrrrr...

aby berkata...

salam ziela
ini dah kes menceroboh hak interlek kan.
harus pertahan apa yg hak ..

aby berkata...

salam ziela
ini dah kes menceroboh hak interlek kan.
harus pertahan apa yg hak ..

gadisBunga™ berkata...

kalau bawak masuk mahkamah dah tentu diorang kalah. sebab diorang kene provide ori files bagai. mampu diorang nak amik gambar sebijik macam ni? even every butir of nasik counts!

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink