Isnin, 17 Januari 2011

Kerja giler...

Pagi nie, first time masuk kerja direct dari Kuantan. Semalam hantar hubby balik ke Kuantan sebab nak mengangkat barang lagi untuk keselesaan dia kat sana. Pelan2 kayuh la gitu nyer. This morning, lepas Subuh baru gerak. Pandai kan.... Bajet sampai KL dlm kol 10pagi..malangnya ada accident plak kat Pandan Jaya... Giler lama stuck dalam jem. Last2, almost 11 am baru masuk opis. Masukk jer terus buat keje yang last week tak siap. Saper yg borak dgn aku masa tgh keje td mmg menyumbang ke arah tahap tekanan perasaan aku la.

Kesimpulannya... kalau nak masuk keje bertolak dari Kuantan ke KL... mmg keje gila. Yea... akula tuh yang selalu buat keje gila tu. Kalau boleh next time takmo buat lg dah...tp masalahnya aku nie slalu gak gila..camno tuh?

0 thoughts..:

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink