Khamis, 27 Januari 2011

Update blog

Dulu masa mula2 start blogging, Aku berazam untuk update blog at least seminggu satu entry. Entah di mana silapnya ( silap apa..memang time tuh busy), selalu sangat aku gagal mematuhinya. Ada laa bulan yang langsung takder update, ada ada pulak yang satu bulan tu 2 entry jer. Paling banyak pun, satu bulan ada 6 entry jer..hehehhe. Orang leain, 6 entry tu sehari..aku?? Teruk sungguh kan. Lately nie ada laa azam baru. Nak update lebih dari sekali seminggu. 2 entry seminggu pun ok gak...heheheh. So, join la blog Ben Ashaari tu. Seronok. ramainyerr blogger kat situ. Barulah terasa meriahnya dunia blog nie. Tup2, entah mcm mana, bulan nie, bulan pertama pada tahun nie aku berjaya mencapai azam ku...yesss... Lebih dari 1 entry seminggu tauu... nyeh..nyeh..nyeh.... Satu pencapaian. Harap2nya boleh berkekalan la prestasi nie atau boleh terus meningkat lagi (boleh ke?). Harap dapat sokongan daripada rakan2 sekalian....

6 thoughts..:

niesz berkata...

teruskan berblogging kak.. :) basya!hehe..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

teruskan semangat yg berkobar2 tu...

Aziela berkata...

tengkiu..tengkiu..... berangan nak jadi mcm niesz... hehehhe

Aziela berkata...

Ladyzul : Thank u...bertambah bersemangat bila dapat dorongan mcm nie....

ayushida berkata...

kalau diikutkan bz, tak ada idea nak tulis apa kan... tp, bila dah mula tekan keyboard, tak leh berenti pulak, teruskan berblog ye!

Aziela berkata...

ayushida : memang betul...sometimes nak panggil idea dtg pun x der mood dek kerana terlalu bnyk benda nak difikirkan..
Inilah nak cuba mengkomitkan diri pelan2 nie... Terima kasih atas dorongan

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink