Rabu, 19 Januari 2011

JOM GEGAR BLOG

Tak kira..!!! Nak join juga... Bukan gila glemer...tapi nak berseronok heheheh. Seronok join community blogger dari Ben nie....hehehhe. TQ yer Ben sebab beri peluang kami beramah mesra dalam medium maya nie.

Nak tau ke apa nie? Meh baca pasal Jom Gegar Blog ni kat sini.

Saper yang singgah tu, sudi2kanlah tinggalkan comments yer... tq..tq...

21 thoughts..:

Lulu caldina berkata...

semoga terpilih..ngee

Aziela berkata...

boleh terpilih ke...hehehe..x mcm blog cik lulu..mantepp...hehehhehe

anyway..tq yer...

muhd zulazwan ::jawer:: berkata...

singgah via ben ashaari...jom gegar blog...gud luck ye

iPai berkata...

setuju2 .. seronok2 .. orang utara kate, mari kita kasi gegaq blog !!! uhuhuh

http://ipai-ans.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-jom-gegar-blog.html

Zue berkata...

jumpe kamu di encik ben.
all the best for contest.
sudi2 singgah blog n follow ;)

http://onlymezue.blogspot.com

Mimiey.. (^-^) berkata...

salam kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

yad'z berkata...

golek3 dari BA

Ina berkata...

salam blogwalk....boleh lagi join ke nih..

Green Apel berkata...

singgah bw dari list BA, gudluck [follower ke-17]=)

Syafiq Rosli berkata...

toing2..jenguk sini..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

dah folo sini...jom g blog kakD..

Aziela berkata...

waa...seronoknyaa...ada ramai kawan2 baru yang sudi singgah... Nanti kita balas kunjungan yer...kena carik time yang boleh feeling2 sikit kalau nak BW nie.. tak bestkan kalau tgh syok2 BW, ada gangguan pula...heheheheh
tq again uols....

YAYA AZURA berkata...

jom pakat gegar blog!!!

Sunah Mohammad berkata...

singgah jenguk penggegar blog~ jemput ke blog saya~

http://sunahmohammad.blogspot.com :)

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

berpoya - poya dn bergegar gegar disini. haha

niesz berkata...

niesz dtg gegar cni.. :)

Clara berkata...

singgah sni dr BA pya blog..

http://cerytara.blogspot.com/

Aziela berkata...

Ada lagi yang sudi singgah...gembiranya.... Thank u yer pada Sunah Mohammad, Yaya Azura, Cik Yuki, Niesz dgn Clara sebab sudi singgah... Nnt kita BW kat umah u all yer.....

john n amal berkata...

terjah cni dari list gegar blog :D

Shahazrin berkata...

salam.. datang gegar blog.. Dah follow.. jangan lupa follow balik :-p

Raja Shahrizza :) berkata...

Gud luck for you ...
dah follow :)singgah la blog saya at
http://onehead2011.blogspot.com/

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink