Isnin, 31 Januari 2011

Kerja Giler Lagi...

Arie nie buat keje giler lagi. Mlm td teman hubby balik Kuantan lagi. This time teman jer...tak hantar.. sebab Friday arie tuh dia balik KL.  Dia kata x payah. Tapi tak boleh la. Aku risau. Dah ler dia penat semalam sbb ikut aku n family pergi Sekinchan. Pas tuh, hujan plak tu. Tambah lagi dah malam. Nnt kalau dia ngantuk masa tgh drive cemana? Oh tidak....lebih baik aku sacrifice, ikut teman dia sampai ke Kuantan. Sampai Kuantan dah almost midnite. Terus ke bus stand, nak cari bas paling awal ke KL. Tapi kaunter yang berkenaan tu dah tutup daa.... So, pagi td, aku soh dia drop aku kat stesyen bas jer. Ngam2 kaunter bas Transnasional baru buka. Bas paling awal ke Bukit Jalil, inilah dia..kol 8 pagi. Ini la ropa bentuk tiketnya. Aku x pernah tau, naik bas dari Kuantan ke KL..sensorang plak tu. Nasib baik org tak ramai. So, x der org dok seblah aku.



Nasib aku baik juga pg nie la, sebab dapat bas baru. Condition semua cun lagi. Alhamdulillah. Ikhlas menolong hubby, adalah sedikit bantuan daripada Allah swt.


Cantik kan bas nie...heheheh



Kerusi baru tuuu....best..nyenyak sungguh tido...zzzzzz
Sampai office dah tgh hari. Hmm..apa lagi..half day off la jawabnya arie nie. Adoii..tercalar rekod cutiku....huhuhuuh. Demi hubby tersayang.... ku relakan apa saja... Eceehhh...hahahahha

0 thoughts..:

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink