Selasa, 5 Jun 2012

Segmen Hasrul Hassan : Apa Blogger Buat Masa Cuti?

Assalamualaikum.....



Dah petang dah pun, tapi saja gatal nak update juga. Eihh..bukan update, join segmen jer. Saper nak join, boleh ke SINI..

Hmm...apa yang kita buat semasa cuti ekk? Cuti sebagai seorang insan dan sebagai seorang blogger lain.  So, since segmen mention as a blogger, tak banyak sangatlah yang ada pun.

Ada tak ada pun, percutian kita dan keluarga ke Langkawi pada awal tahun ini. Sesiapa yang nak tahu tentang Langkawi, bolehlah godek2 list kat sebelah kanan blog nie yer..

Yang penting, bila dah jadi blogger, percutian tu lebih terisi sedikit. Maksudnya, selain daripada untuk hati dan jiwa, pengisian kasih sayang untuk keluarga, masa kita dan minda kita sentiasa penuh dengan agenda untuk mengisi blog pula. Sesuatu yang menarik, make us alive dan juga memotivasikan kita untuk menjadi lebih kreatif.


Hubby dan anak-anak bersama En Rahim, Agen di Langkawi yang sangat profesional.
Terima kasih En Rahim.



So, macam mana dengan anda semua? Pasti lebih menarik kan? Apa lagi, marilah join segmen nie.

6 thoughts..:

che mid berkata...

takpe la.. lain kali la join.. ni pun dah tersibuk sgt ni..

Iffah Afeefah berkata...

xpnh pg lg lgkwi

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

dah lama x gi holiday
tunggu blk mesia la @.@

Azham Vosovic berkata...

Hehehe....entry akak yg kat Langkawi tu sy x abes baca lg hehehe....

seronok betul...satu hari nanti nak pi Langkawi huhuhuhu

aizamia3 berkata...

seronok bila dapat bawak anak2 jenjalan.. cuti ai kali ni hanya dirumah.. berpantang.. ;)

Suhami Ahmad berkata...

wah...kalao atok ceritakan rangkaian ekpidisi masa kat hendon dulu ok x kak

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink