Khamis, 7 Jun 2012

Terima Kasih Kaki Wayang...!

Assalamualaikum.....

Kalau perasan, kita ada jalinan pertukaran link dengan blog Betol-betol Hangat yang dipunyai oleh Kaki Wayang.

Terima kasih yang tidak terhingga kepada Kaki Wayang kerana sudi membantu kita dalam dunia blogging ini. Ternyata jalinan yang kami usahakan memberi banyak manfaat kepada blog My Rainbow ini. Kita harap jalinan ini turut juga memberi sedikit impak positif kepada blog Betol-betol Hangat. Tapi, harapan jer lah... Apa taknya, kita blog yang kecik nie yang menumpang teduh dengan beliau. Terima kasih yang tidak terhingga.

Perkongsian selama lebih kurang 2 bulan ini telah memberikan kita kelebihan trafik dalam blog ini yang kebanyakannya datang dari blog beliau. Terima kasih yang tidak terhingga yer Kaki Wayang.

5 thoughts..:

Iffah Afeefah berkata...

ingatkan pegi tgk wayang ke ape hehe

Gen2Merah berkata...

wahh bestnya dapat sahabat alam maya yang saling bantu membantu... good luck ye Aziela My rainbow

Rai berkata...

caya lah kak..semoga terus maju!

alin berkata...

terbaiklah blogger, senang tengok bila blogger saling membantu kan..

Kaki Wayang berkata...

Wah siap ada ucapan khas lagi...thank juga kat akak..

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink