Selasa, 5 Jun 2012

Perkongsian Tentang Puasa Rejab dari Pak Nil

Assalamualaikum.....

Perkara ini, kita pernah bincangkan di SINI dalam entry kita. Kemudian, kita terbaca lagi di entry Aznil Haji Nawawi atau lebih dikenali dengan Pak Nil di blog beliau.

Apa kata u all terjah ke entry Pak Nil untuk sedikit maklumat tambahan sebab Pak Nil ada rujuk dengan orang yang lebih ariff...

5 thoughts..:

Iffah Afeefah berkata...

oh pak nil ade blog?

br tau

#da beli bku sparuh mse tu dn da bacepon

gadisBunga berkata...

ok, kite ke link tu sekarang!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

x sempat nak poser lagi...ada jer benda yang menghalang...hope next week boleh start posa...@.@

Suhami Ahmad berkata...

Pak Nil pun ada blog ek...

Aziela berkata...

Iffah : Yer, dah lama dah dia ada blog, cuma x aktif.

GB : jalan2 ke link Pak Nil...

Lady Ayu : Janji niat tu ada...Insyaallah akan tercapai hasrat...

Suhami : Ada jugak dek noonn...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink