Ahad, 19 Januari 2014

Boleh Pakai Lagi Ker nie...?

Assalamualaikum.....





Atas sebab2 kesihatan, kami wanita2 jelita di opis nie dah mula mengaktifkan diri di gym bersebelahan dengan pajabat opis ni. Alaa, seminggu sekali jer. Jumaat tengah hari. Lunch hour. Orang lelaki kan gi solat... so gym kosong. Besttt! Kalau lepas kerja, penuh dengan orang lain. Dah tu, semuanya berkejar nak masak, ambik anak segala. So, lunch hour is the best.

Masa tengah walking (walking tau, bukan jogging) atas threadmill tu, tetiba kita rasa lain macam. Tekan button cool down, baru lah nampak tapak kasut dah melayang ke belakang...hahahahha

Semangat punya berkobar nak exercise, proceed juga tu. Pakai socks jer la...hehehehehehe. Eh, ok gak...setakat walking jer la. Jogging tak pakai kasut, mau luruh kepala akak dik oiiii.

Oh yer, agak2 boleh pakai lagi tak? Hantar cobbler ok ke? Hubby buat macam tak nak layan jer untuk kita beli kasut baru nie.... Sedeyyy.

.

8 thoughts..:

KakNi Sihat Cantik berkata...

cuba lah repair dulu... apa2 hal good luck ye bersenam...

aizamia3 berkata...

Hehehe.. saya pun ada bagi hint kat en. Suami nak kasut sukan baru..

Zamani Abe berkata...

ahaha :D kna beli yg bru dgn segera lh tu

anajingga berkata...

beli baru je..hehe singgah ahad ke sini pula..

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

boleh hantar jahit tu, Ziela.. sayang woooo nak buang. Tapi kalau akak, mintak cik abe sampai dapat, hehehee

Rai Ourkizuna berkata...

hehehe.. kasut pun mogok agaknya.. rasanya boleh try bwk ke cobbler dulu tu kak.. setakat tercabut masih boleh ditampal.. kalau still tak selesa jugak terpaksa jugak lah beli yg baru..sbb tak selesa takut nanti boleh sampai mencederakan ke apa..

kami pun ada gym kat opis..tapi masa lunch sejam je..jumaat pun..so mmg tak dan nak pi.. (alasan kan) hahaha

t.a.t.a berkata...

Hubby akak saje je tu. Nanti kalau akak beli kasut baru, akak pergi gym, badan akak slim. Tak leh nak geng dengan hubby.


Hahahaha.

RamRamCute berkata...

mintak beli baru tru awak...apa lagi... mintalah En Saiful belanja kasut sports...hehehehe

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink