WW : Kudapan Kenduri

28 comments
Assalamualaikum.....




Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman Utama

28 thoughts..

Izwa Kamaruddin berkata...

sedappppppppp nyer!

Kamsiah yusoff berkata...

banyaknya side dish...

Unknown berkata...

saya sukaaa sangat kuih koci!

t.a.t.a berkata...

Haa.. baru keluar. dah berapa kali klik kat link tajuk aje ada, dah masuk hilang pulak page nya. hahaha

Kakzakie Purvit berkata...

Best ni. Kakak nak yg bungkus daun pisang tu:)

Queenie berkata...

utk kenduri apa tu sis?
akak sejak dah usia veteran ni, suka pulak makan koci...:)

Dr K berkata...

lama woooo tak makan kuih koci

msredcheesecake berkata...

kenduri apa ni? sedap kueh...

zulaikha megat berkata...

Koci tepung pulut hitam..sedap tak terkata..tpi kzu tak pandai buat..hehe

Ujie Othman berkata...

Saya suka..seri muka!

ummiross berkata...

Sedapnya..kuih koci ke tu?peberet ummi tu Aziela.

aby berkata...

layan tembikai dengan mee hun tu ...sedap juga ..
airnya mana???

aizamia3 berkata...

kuih koci tu kalau santan dalamnya lebih.. dapnyee...

Unknown berkata...

wah nak kuih kochi juga

Aziela berkata...

@:: Mrs.Eady :: Alhamdulillah, memang sedap

Aziela berkata...

@❤Kamsiah❤ Ada lagi sebenarnya kak. Ini sebahagian saja.

Aziela berkata...

@Rai Ourkizuna Sebab tu lah akak order....

Aziela berkata...

@t.a.t.a Hahaha...salah letak date dik...tu lah akak withdraw semula..

Aziela berkata...

@Kakzakie Yang bungkus daun pisang tu lah yang paling laku kak...hehehehe

Aziela berkata...

@Queenie Saya sejak kecik suka koci. Kenduri tahlil, kak.

Aziela berkata...

@Daddy Ziyyad Sebab susah nak jumpa yang pandai buat kan...

Aziela berkata...

@msredcheesecake Kenduri tahlil. Alhamdulillah, kuihnya memang sedap

Aziela berkata...

@zulaikha megat Memang sedap kak....teringat2.

Aziela berkata...

@Ujie Seri muka tu pun sedap

Aziela berkata...

@ummiross Yer kak, kuih koci. Memang sedap

Aziela berkata...

@aby Ini sebahagian jer kang...Air oren dengan air teh o panas..

Aziela berkata...

@aizamia3 Memang ada santan dalam tu dik..sedap...

Aziela berkata...

@izan mama mia Sila2....hehehehe. Melaka mariii!