Isnin, 11 Mac 2013

Diskaun 15% Untuk Pembaca My Rainbow : Tudung 2 U

Assalamualaikum.....

Kita rasa, wanita zaman sekarang nie dah ramai yang shopping on-line kan...?

Termasuklah kita sekali. Heehehhehe. Tapi paling mudah ialah shopping online untuk pakaian kita, termasuklah tudung kan. Sebabnya kadang2 ada husband yang agak tidak berkongsi minat dan sanggup menunggu isteri2 mereka memilih tudung.

Now, bila shopping on-line, kita tak menyusahkan suami, tak perlu layan anak yang kepanasan dalam kedai tudung dan juga boleh makan dan minum dan duduk dalam teduh rumah dan sejuk air cond atau kipas angin kan.

Online pun memang banyak pilihan untuk kita shopping kan? Especially dalam fb lah kan. Tapi dalam website pun tak kalah juga. Kita cuma memberi salah satu pilihan saja.

www.tudung2u.com.my




Meh kita share serba sikit yer...

Selendang Half Moom Manik. 
 Cantik kan? Ala2 tudung kain kasa masa zaman mak-mak kita dulu. So, bila tambah manik, boleh feel macam golongan bangsawan masa zaman pendekar Nordin Ahmad berlakon filem Lanchang Kuning. Ehh..?



Selendang Half Moon Tribal
 Tak yah cerita banyak la kan. Tengok gambar dah boleh feel kain dia lembut dan selesa. Tak yah risau kedut2 kan. Paling best, corak dan kaler dia rasa macam nak ngaappp jer. Hai, menggoda selera kan...


Tudung Bawal Corak Harimau
Corak macam harimau, tapi kaler hijau. Corak dan kaler nie menggambarkan macam peribadi pemakainya yang cintakan kedamaian, tapi tegas dalam pendirian. Harimau maaaa....



 Aik...ada juga anak tudung jenis yang panjang tutup belakang. Kadang2 pakai tudung atau selendang yang nipis, rambut still nampak. Nak pakai yang cover penuh tu, ada yang rasa rimas. So, bolehlah guna option nie...

Yang nie, kita pun suka. Tak semua kedai tudung ada jual macam nie tau.


 Ha, tak nak panjang, pakai pendek pun ok. Tudung tak jarang, so boleh pakai yang pendek. Yang penting, ada awning. Tudung dan selendang pun elok jer terletak kan. Rambut pun tak merembes keluar2.



 

Haippp...kerongsang pun ada. Nampak macam stoberi kan yang pink tu....


Anyway, kita hanya hidangkan sedikittt sahaja. Nanti boleh cek price kat website dia. Murahhhhhh tauuu. Dahlah murah, boleh dapat diskaun lagi. Ingat! 15% diskaun.

Syaratnya, bila anda nak order dengan Tudng 2 U, guna no. baucer untuk pembaca My Rainbow nie yer.

Mention kat Tudung 2 U, anda berhak dapat diskaun 15% dengan kod baucer TRJ2013.

So, apa lagi, cepat2 order kat www.tudung2u.com.my


.


14 thoughts..:

Kakzakie berkata...

Tudung2u dah engage ramai blogger tau Ziela. Dia bagi kod no. voucher then mention no kod itu. Teman blogger kita pun akan dapat point di situ.

Cantik-cantik tudung keluarannya.

TiranaAduka berkata...

salam sis aziela....
erm....tul tu kata kak zakie..

pe pun TA support dengan sokongan agar sis gigihkan lagi usaha kalau nak tambahkan mata tu...hehehe try masukkan kat FB ke atau tweeter..

rezeki ni kita tak tau yg penting usaha...caiyuk sis aziela...

Daddy Ziyyad berkata...

saya setuju! Lelaki mmg cepat bosan kalau nunggu wife shopping berjam jam...hahaha

Aziela berkata...

Kak Zakie : Kawan saya pun dapat kak. Saya saja mencuba sebab saya tak pernah lagi buat entri yang begini. Segan pula rasanya

Aziela berkata...

TA : Ermm...terima kasih atas sokongan. Malangnya, kita tak ada akaun twitter dan fb. Tak apalah, sekadar blog saja. Hanya mencuba sebab ini pertama kali.

Aziela berkata...

Daddy Ziyyad : Setujuuu! Sebab kita dengan hubby terbalik. Kalau hubby lama2 belek, kita jadi tak sabar jer... Hehehehehehe

adzairdawati makdara berkata...

wahhhhhhhhhh cantikkkkkkkkk

Azian Elias berkata...

good luck..

tapi tak pernah shopping online.

NzA berkata...

suami akak sporting kalau bab2 tunggu akak + 4Farah shopping nie..sanggup tunggu brjam2 tnpa kata apa2....hehehe....

Norizan J berkata...

ohsem.. boleh la cuci2 mata lagi hihi

Mrs Velentine berkata...

akak pun dapat juga yea dr tudung 2u..tahniah

TiranaAduka berkata...

cam ner sis pekembgannya?

TiranaAduka berkata...

pekabar sis aziela

Azham Vsvc berkata...

Tahniah....akak dah mula buat advertorial hehe :)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink