Jumaat, 29 Mac 2013

Sea Glass by Eqbal Zack

Assalamualaikum.....

Anybody ever touch a sea glass? Or even heard about it before?

Me? Nope! Never heard about it and pity me, I've never known that it actually exist.

So, Eqbal Zack has some to share with the readers. But, you have to play with his rules. Come and visit his page HERE.

Malay language entry:

Kaca Laut. Kita tak pernah dengar, tapi memang nampak macam menarik sangat. Kalaulah boleh dapat satu, mesti seronok kan.

17 thoughts..:

Deqla Manjew berkata...

kaca laut? kohkoh... good luck kak...

Nasuha berkata...

sy tak prnh dngr sea glass...

Miz Tia berkata...

hai kak.. apa kabar..
semoga sehat selalu. miztia juga sehat dan baik saja kak :)

sukses selalu ya.

nea lopah berkata...

Fes time dengar. explain cikit! hehe

MUHAMMAD IQBAL Abdullah berkata...

melawat tengok yang join giveway ni...
Kata
Genuine Seaglass: Letter to the Owner
|From GiveAway|

NzA berkata...

apa tu???????

RamRamCute berkata...

Apa tu wak??... never heard before.... ??

TiranaAduka berkata...

salam sis aziela
Lawatan pg isnin. Pekabar?

Aziela berkata...

Deqla Manjew : Owhh..tengkiu. Need the luck..heheheheh

Aziela berkata...

Nasuha : Akak pun sama. Tapi bila baca, sangat interesting.

Aziela berkata...

Miz Tia : Waras nie Tia. Makasih sudi mampir ya.

Aziela berkata...

nea lopah : Explain tak boleh sikit kot. Kena click link EZ tu, lepas tu boleh baca dari situ. Sangat interesting.

Aziela berkata...

Muhammad Iqbal : Oh, saya sangat terharu sebab the sponsor himself sudi jenguk ke sini.

Aziela berkata...

NzA : Macam perhiasan kak...

Aziela berkata...

RamRamCute : Saya pun baru dengar...and menarik benda nie.

Aziela berkata...

TA : Salam TA. Aduhla...rasa macam nak join test TA. Rasa macam boleh jawab, tapi sibuk la pulak rasanya.

eqbalzack berkata...

Salam Aziela,

TAHNIAH! Anda salah seorang pemenang sea-glass key-chain di blog eqbalzack.com.

Nanti follow instruction di blog eqbalzack ok. Terima kasih.

-eqbalzack-

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink