Rabu, 27 April 2011

Servis Tukar Template

Assalamualaikum...

Hari nie macam bermula dengan suram sikit. Maklumlah, KL pagi nie hujan2.... Mungkin sebab tulah lemauu jer sikit kot. Bila dah lemau, buka blog, rasa lemau lagi. Macam boring pula dgn standard template nie. Kita tgk blogger lain punya template...mak  datok..dahsyat2 belake. Jadi, rasa macam nak cuba la tukar design template. Masalahnya, tak tau nak minta bantuan saper. Dulu ada sekali kita pernah tanya kat someone and org tu pun dh bg suggestion. Tapi disebabkan tak note down, lupa dh.

Ok, kalau ada sesiapa yang ada cadangan berbaloi2, sila beritahu kita yer....

Thank you uols..

0 thoughts..:

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink