Makan di Kuantan : Nasi Goreng

No Comments
Assalamualaikum dan salam permulaan minggu baru untuk semua.

Weekend baru nie, hubby balik Melaka and we all spend time kat Melaka. Next weekend ada cuti panjang sikittt kan sebab Hari Pekerja, pun plan akan spend time kat Melaka juga. Abih tu cemano? Sebab tiba2 rasa teringin plak nak makan Nasi Goreng nie. Nasi goreng nie dah lupa apa namanya, tapi kedai Steamboat and Chicken Rice ke apa ntah namanya kat Jalan Teluk Sisek, deretan kedai sebelah Hotel Seri Malaysia. Memang nampak la dari tepi jalan. Tak sangka pula kedai nie buat nasi goreng yang sedap dan menyelerakan nie.

Aih..bila kat Kuantan, rindu kat Melaka. Bila kat Melaka, rindu Kuantan plak. Camna ekk..?
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman Utama

0 thoughts..