Jumaat, 15 April 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Dah lama betul rasanya tak join segmen dari Ben. Ini kebetulan kita ada sedikit masa sementara menunggu report, boleh la nak join sikit. Saja kasi meriahkan keadaan. Ben soh letak banner header yg baru kat bawah tu, tapi rindulaa dengan header lama tu. Kita letak juga la yer....

Ok Ben....kita join yer.... Ops..link segmen kat sini :  Kasi Gegarrrr....

15 thoughts..:

sekamar rindu berkata...

salam..

terima kasih kerana sudi singgah blog saya dan komen..

akutetapaku.com berkata...

hye...

gegar..gegar..gegar..!!!!
gegar d sini...
terbabOOOOOmmMMMM!!!!!

singgah2 la ek di http://akutetapaku85.blogspot.com/

cik riffa :) berkata...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
talkin' to the moon

top post ;
ben ashaari gegar lagi

kau silap besar

Anwar hadi :)

hayatunfadzila berkata...

salam perkenalan~ nak gegar ni...haaaa...jage2..
meh gegar blog saye plak..err..er...kalo sudi..
(^__^)~hehehe

http://hayatun-fadzila.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

nanie zainudin berkata...

Hellooww..huhu...

datang GEGGARRRRR LAGI ABG BEN

dari KUMPULAN 7

singgah jap n follow

:) chill yeahhh!

http://ciknaniezainudin.blogspot.com/

Lulu caldina berkata...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee..

Aziela berkata...

Lulu Caldina : Yer la cik lulu...bnyk sungguh kan... Seronok la cik lulu terjah blog kita...

HajarRasdi [BdkKck] berkata...

KEBABOOMMM!! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi. haha. Salam singgah. =)

Anak Ulu Cheka berkata...

assalam kasik gegar dari geng 9

Segmen : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Aziela berkata...

HajarRasdi: Adoii...tertumbang plak akak...gegar power nie..hehehhe TQ singgah yer...

Aziela berkata...

HajarRasdi: Adoii...tertumbang plak akak...gegar power nie..hehehhe TQ singgah yer...

Aziela berkata...

Anak Ulu Cheka : Waa..geng 9 sudi jenguk la...tq2...

ieda berkata...

gegar cni pulak dr geng 7...sudi2kan lah jenguk blog ida juge

Shaherah berkata...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Ly_Tulip berkata...

HAlo, Salam Gegaran: Sehari Seratos BLos menyambong misi nya menggegar kan kumpulan 7 setelah berjaya menawan kumpulan 1,2,3,4,5 dan 6... :)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink