Rabu, 20 Julai 2011

"Aku Blogger Baru La Bang!!"

Assalamualaikum.....

Tergerak pulak hati nak join segmen Hasrul Hassan dari blog Bangku Kosong. Tarikh tutup petang nie...ngeeee.... Buat segera..segera..segera...


•Buat satu entri dengan tajuk berikut: "Aku Blogger Baru La Bang!!"
- Ok dah buat....

•Letak header blog Bangku Kosong dalam apa jua versi yang anda suka ...



•Lepas tu, jawab beberapa soalan ini:

◦Nama blogger dan nama blog
Jawapan : Nama saya Aziela dan nama blog ialah My Rainbow

◦Tarikh atau tahun pertama kali berblog
Jawapan : 7hb Mac 2008
◦Entri paling popular
Jawapan : Rasanya2nya kan = Report on My Child's Tonsil Removal

◦Widget paling best
Jawapan : Sungguh...saya tak ada widget best! Apa yang saya sayang ialah 'jiran sepagar' saya dan bloglist saya.

◦Widget paling tak best
Jawapan : Errr...paling x best pun x ada sebab kalau x best, saya tak letak...hehehehe.

Lastly, sedikit ucapan ekk...
- Terima kasih jika ada sesiapa yang sudi membaca entry kita dalam blog nie. Kita cuba untuk tidak beremosi sangat dalam blog nie, tapi kita pun manusia. Sesekali, blog nielah medium utama yang kita paling selesa berkongsi rasa. Tujuan awal kita berblog adalah kerana kita suka nak berkongsi kisah kita dengan rakan-rakan rapat. Asalnya bila kita terjumpa semula seorang rakan lama masa study dan bila tanya tentang perkembangan hidupnya, beliau minta kita baca kisah2 beliau di blognya. Kita rasa kembali rapat dan kembali masuk di dalam lingkungan hidupnya bila membaca kisah di blognya. Ada satu faedah yang nyata dan jelas dalam penubuhan blog.
  Seterusnya bila kita sedar tentang kekuatan kuasa blog, kita perluaskan lagi skop entry dengan pengalaman2 kita yang x seberapa. Walaupun sedikit, mungkin ianya membantu seseorang di sana atau sini dan bila2 saja. Selain itu, semoga keikhlasan kita dalam berblog dan berkongsi sekelumit ilmu duiniawi ini akan menambahkan kenalan di alam maya.
  Kita tak offer fun and happy entry all the times, namun kita rasa cukup berterima kasih kiranya entry kita mampu meninggalkan secubit rasa di kalangan pembaca.

Sekian, terima kasih. Nilailah seadanya En Hasrul Hassan. Saya terima dengan hati yang terbuka.

6 thoughts..:

MissCt a.k.a MuqDeq berkata...

dtg cni bls terjahan..
f0ll0w skali 0k.. :D

Kaki Wayang berkata...

Wah sama lah dah join jugak segmen ni...

Meh baca HH review blog Betol-betol Hangat!

http://www.hasrulhassan.com/2011/07/aku-blogger-baru-la-bang-episod-keempat.html

Aziela berkata...

MissCt : Tq..tq.. Suka blog awak juga

Aziela berkata...

Kaki Wayang : Ha..akak dah terjah blog awak yang meletops tu...

Ezad Skytech berkata...

waahhh...akak pon join jugak ye...
selalu jugak join segmen BK ni..heee~

HasrulHassan [HH] berkata...

Salam. terima kasih kerana sudi join segmen saya. Maaf sebab agak lewat singgah sini.

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink