Rabu, 6 Julai 2011

Cantik nombor

Assalamualaikum.....

Err...nombor follower....jadik 123. Cantek kan? Syukur Alhamdulillah. Terima kasih pada followers semua tak kira baru atau lama. Kredit penghargaan tertinggi juga kepada Ben sebab sudi menganjurkan segmen yang membantu peningkatan rating blog kita. Terima kasih semua...

9 thoughts..:

gadisBunga berkata...

tahniah! dah jadi 123...tak lama je lagi jadik 456 pulak. lagi 1 bulan. :D

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

wah...cantik no..ada ong kan..heheh...gurau gak..enjoy blogging :)

WidadCutieyGirlZ StorY berkata...

sama2 kak ;)

NasZ berkata...

wah..memang cantik la nombor tu..huhu..

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ...

Rahmah Ram Ram berkata...

TAHNIAH!! bilalah saya nak sampai ke tahap iteww.....oh tidakkk!!

Tapi sememangnya blog Pn. Aziela ni memang bagus untuk difollow sebab sumber-sumbernya best dan berinformasi...

PROMOTE LAGI!!

Aziela berkata...

gadisBunga : Ayoyoyoooo... tightnya KPI akak...err....akak cuba jer la...tapi tu la, terima kasih atas bantuan GB juga...

Aziela berkata...

Hawa : Cantik kan...kebetulan plak akak terserempak dgn no tu...kalau betul ong ok la..jangan onggg..ongggg..onggg....( ala yg ijau yg awak geli tu laaa..)

Aziela berkata...

NasZ : terima kasih NasZ

Aziela berkata...

Rahmah : Rahmah, dun worry. Awak sangat pantas catching up...seronok tgk blog awak dapat sambutan hangat...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink