Isnin, 11 Julai 2011

Entry Ini Menarik..!

Assalamualaikum.....

Tak payah cerita banyak...boleh baca di sini . Terutama sekali kepada kaum wanita, meamng penting... untuk menjaga nilai kewanitaan kita secara total...

Sila baca...

7 thoughts..:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

pasal hal ni kan kak...awe pernah kena...tapi awe tak ngadu..teruk kan belajar HR tapi diri sendiri takot nak buat aduan..awe cume amik cara elakkan kerja kat situ..lagipun mereka semua tu family kenal jadi awe pkr macam tak sedap pula nak bgtau...dan awe pernah kerja dengan wife si pelaku...setiap kali husben dia datang awe takot dan buat2 bz

Aziela berkata...

Hawa : Maybe sebab Awa muda lagi kot. Jadi rasa ragu2 tu ada. Tambahan pula bila melibatkan family kan. Kes akak dulu orang luar..pekerja kerajaan pulak tu. Sedap betul hubby akak attack dia...

Nora Shahaira berkata...

Keje dulu sebagai cikgu tadika..kawan sekerja sume pempuan..nak kata dr bapa budak, Alhamdulillah tak pernah...

Aziela berkata...

Nora : Syukurlah kan... Tapi tak semestinya di tempat kerja saja. Kadang-kadang di pasaraya, di padang mainan, dalam keretapi dan sebagainya... Cuma kita kena berhati-hati.

misz fae berkata...

kena sentiasa berhati2..

gadisBunga berkata...

ok. nanti saya tgk~

kak ina kl berkata...

nasib baiklah tak pernah kena cam ni..semuga anak perempuan akak nanti pun tak kena cam akak bila kerja nanti

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink