Jumaat, 29 Julai 2011

Rancanganku DiHujung Minggu..Menjelang Ramadhan..

Assalamualaikum.....

Lulu buat segmen. First time nak join segmen Lulu... Err....Lulu nak tau kita plan apa weekend nie kan..heheheh

Lulu...plan akak x bnyk beza kot. Sama mcm weekend yang biasa.
Sabtu pagi, kol 4, pick-up hubby kat Malacca Central. Then, breakfast anak beranak. Maybe merangkap lunch la kot. Rehat kejap. Petang pulak hantar anak bujang tu ke karate class. Lepas tu balik rumah MIL. Maybe mlm nak special dinner outside sket sempena birthday celebration MIL.
Sunday plak kemas2 rumah. Lunch rumah MIL. Hantar Adam balik PD dan straight ke Kuantan hantar hubby. Monday morning, lepas sahur, boleh gerak ke KL untuk bekerja.

Oppss.., jangan ikut lifestyle ini. Sgt tidak menyihatkan yer..

Oh yer..ada sesiapa yang naik join, sila klik sini yer. Cik Lulu nie sangat friendly...


P/S : Yess..masih bertahan di waktu ini. Semoga akan mampu terus mendaki bukit untuk mencapai stereng kereta petang karang... Amiin.

11 thoughts..:

Kancil 8349 berkata...

wah...banyaknya aktiviti...heheehehe

c genk bah ne berkata...

fuhh!! sungguh memenatkan
hehehe
anywy hope aka enjoy ngan family akak

SENARAI PESERTA SEGMEN LULU CALDINA

Gen2Merah berkata...

wahhh, padatnya jadual ujung minggu.. rajin ya akak ni. ehehe

salam singgah dari segmen cik Lulu... Salam ukhuwah moga ramadhan ini akan sentiasa membahagiakan kerohanian kita bersama..

http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/segmen-rancangan-ku-di-hujung.html

Salam kunjung mengunjung
~Gen2Merah~

ceriteraliyana berkata...

tinkerbell terbang2 sini baca xtvt akak..^^,

alin~hazlin~ berkata...

singgah sini dari segmen lulu

salam perkenalan

cik sakura berkata...

cik sakura singgah sini juga..

Lulu Caldina berkata...

Selamat menyambut bulan ramadan..
Selamat berpuasa.. :)

Aziela berkata...

kancil : ha...tetiap minggu mcm nielah biasanya...

Aziela berkata...

c genk : memang penat...kenkadang rasa mcm melayang2 jer...

Aziela berkata...

Gen2 : Padatttt///t.kasih singgah sini yer.

Aziela berkata...

liyana: yer...terima kasih hinggap kat sini

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink