Khamis, 7 Julai 2011

Bro, Kasi Kritik Blog Gua Sikit, Bleh?

Assalamualaikum.....

Secara julung-julung kalinya, kita membuka hati dan bersedia untuk menerima kritik dari rakyat jelata sekalian. Dah alang-alang Ben buat segmen, ini mungkin peluang yang baik untuk kita di nilai melalui kritikan. Sila tinggalkan komen anda di entry ini mengenai blog kita dan kita akan membalas kunjungan anda dan membuat sedikit review tentang blog anda pula. Amacam? Kawan tolong kawan meh... Opss..jangan terburu-buru, sila ikut prosedur yang ditetapkan oleh Ben dan rujuk sini untuk mengetahui cara-caranya.

29 thoughts..:

Afiq Ryunosuke berkata...

mane eh tk sepah pon~~
^^ nice~~
loading pon cepat~~
tkdela overload kan2????
hehehe~~~
keep it up~~

http://asakurakinosuke.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

~HanAlia berkata...

simple one :) heheh

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Rahmah Ram Ram berkata...

Hari-hari saya bukak blog kawan saya ni..saya suka baca entri-entri beliau sebabnya ianya sungguh berinformasi dan menarik.

Lagi satu saya suka tengok header tu..cantik dan sejuk mata memandang..damai aje saya rasakan..keep up my fren.

Happy blogging!

Abby Salvatore berkata...

rase nak makan je blog ini....cekelatttt!!!yummyyy!

http://missgaban.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-skitbleh.html

Aziela berkata...

afiq : tak ehh...akak jer rasa cenggitu ekk..hehehhehe. TQ balas kunjungan

Aziela berkata...

HanAlia : TQ yer...

Aziela berkata...

Rahmah : Ayoo....tinggi sungguh pujian. Tak seberapa jer blog saya nie wak.... Blog awak lebih banyak informasi lagi dari saya punya... Sama2 berjuang lah kita...

Aziela berkata...

Abby : sila makan..hehehhehe...makan hari2 lagi bagus..nnt jadi lagi sedap taw...heheheh

..cik gugu.. berkata...

suke3~

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

+_Miss.Jannah_+ berkata...

suke tengok header,, sangat mendamaikan :)

http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

* Zaleta * berkata...

loading cepat...kemas dan simple...

shiema sufian berkata...

nice blog :) keep it up and happy blogging :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

NasZ berkata...

simple giler blog ni..senang nak loading..saya suka..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

ninie_azriena berkata...

nice blog..
semua dah ok dah..
salam kenal ye dari ninie (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alya Esprézzo berkata...

yuhuuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! blog dah smart, btw senang loading..happy blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

simple, laju loading...entry yang simple dan mudah :)

tapi kak nape jarak antara satu entri dengan entry lain jao?

chegu abbas berkata...

x mo kritik hihihi...boleh...ok dah ni... xserabut mata....teruih follow sekali...ceriaAKNA lagi...
http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

rajin-rajin tengok link bawah sama

http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/wordless-thursday-are-you-sure.html

Atika Farha ;D berkata...

blog baru ye? takpe. nanti mesti gempak design

Ninie Dora berkata...

ninie singgah sini..
feel free boleh kritik2 entry ini http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/kau-suka-madu-x.html

azrijohan berkata...

ok dah..blog dah laju

so,keep it up k...

hepi blogging...

hit me back here

http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

eB ezrin berkata...

http://therainbowjourney.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

emmajean berkata...

Hi emma dtg nie !!! Blog dah cunn, loading pun cepat... :p

http://emmaeema.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alin Hassan berkata...

hai aziela!

kite dah follow awak. blog kemas je, load pun cepat. widget pun tak nampak semak..

jom terjah n follow blog sini :)

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

keryohkery berkata...

blog dah smart.ringan.
penggunaan kaler yg nice..keep it up!



hit me back yaw!

http://theskyjuice.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

A M E ! berkata...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

Aziela berkata...

Hawa : Akak dah godek dah..ok kan... heheheh TQ ye Hawa...

missunguviolet berkata...

jenguk dr blog bro ben and follow sini (;
tak sempat nak join . so dapat jenguk jela :(
kalau free datang la blog saya ye :)

Mrs. Farhan berkata...

Semua dh oke. hehehe. xde bnda dh nk kritik. =P

Saya datang follow awak. Selamat berkenalan. Dah join GA dari Korea dan Bandung yg saya anjurkan? =D

Fad berkata...

shoutbox xde pon..ke cf yg xnampak..hehe..dah follow..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink