Khamis, 21 Julai 2011

Blog Atok Kena Kutuk?

Assalamualaikum.....

Sebenarnya dah lama atok suruh, tapi kita buat tak reti jer. Sebab Atok soh kita kutuk blog dia reramai. Siap bagi hadiah tau kalau ada yang kutuk kaw2 punyer. Tak caya, cuba tengok kat sini.

Tapi tak sampai hati la pulak. Tengok banner pun cukup la...


Kesian kan...

Tapi tok, mintak mahap la...tak dapek den nak menipu diri sendiri. Yo laa kan.... den takdo apo nak kutuk kek blog atok tu. Sumo eii dah hokey. Tapi den takut atok nangih... meh la den list downkan satu duo yg tak berapo nak best kek situ yo... Ini ikut selero den nie yoo...kok orang lain muntah hijau, tak koso den nak layan...

1.) Kaler template macam kaler gomen ( tau la atok nie oghang ado pencen..)
2.) Entry satu page tu satuuu yoo..buek laa bebanyak sikit. Ompek ko..limo ko... Bukan apo..maleh den nak bukak page sesatu...
3.) Menyampah boto bilo gambar cucu atok si Suhami tu kuar, mato eii asyik 'buto' yo..Sian kek dio...

Ha..tu yo. Lenlain mmg takdo...den mmg gomar menjongah atok. Dun worry yo...

Pergh...dapek ko tidak fm tu agak eh....

9 thoughts..:

hamzah ian berkata...

lawak la.. haha

Rahmah Ram Ram berkata...

tergeliat lidah saya membacanya awak...kelasssla...

Aziela berkata...

hamzah : lawak ke? Hehehe...sesikit la...

Aziela berkata...

Rahmah : Hahahha... masa nak menulis pun tergeliat jari... Nak samakan loghat cakap dengan ejaan mmg susah betul..hahahaha

Ezad Skytech berkata...

bersimpang siur lidah sy nak menyebutnya..kalau entri ni panjang..mahu mengeja je dari mula sampai habis...hee~

Suhami Ahmad berkata...

hihi..kelaz kak Aziela...ha atok suko entry ni! mokasih tau sobab joint....

p/s : Atok butokan cucu si Suhami tu sobab mato eh sepet....

Aziela berkata...

Ezad : Ha...seb baik pendek kan....

Aziela berkata...

Suhami : Kelazz??? Ha, bagus2... Tok..nangih tak? hehehe

Suhami Ahmad berkata...

18 malam atok berendam air mato...haha...ha, ni atok nak kaba an, kak aziela dapek masuk final...meh mengundi sobolum sabtu ni...ajak la sesapo pun...ini atok buek entry khas
http://anaknegori.blogspot.com/2011/08/peserta-akhir-contest-kutuk-blog-atok.html

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink