Jumaat, 1 Julai 2011

Gegar Blog Julai 2011

Assalamualaikum.....

Ben buat gegar blog. Rasanya tak dapat nak partcipate secara komited, tapi tetap juga cuba nak memeriahkan persada blog tanah air.

Ben minta letak sedikit sebanyak coretan. Kita tak pandai menulis kata-kata hikmah. Anyway, hari ini kita belajar bahawa tiada siapa yang akan menolong diri kita seandainya kita sendiri tidak menolong diri sendiri. Sebenarnya dah macam2 contoh yang kita lalui sepanjang kehidupan, tapi hari nie kita betul2 insaf. Bagaimana nak menolong diri, itu terpulang kepada kemampuan dan perspektif masing-masing. Apa yang perlu ditolong? Juga berbeza dengan setiap individu. Cumanya, nawaitu untuk membaiki dan meningkatkan diri harus ada.

Oh yer, untuk gegar blog nie, Ben kata ada hadiah menarik. Kita pasti kita tak akan dapat dan kita akan tumpang rasa gembira kiranya ada rakan2 bloggers yang menang. Maklumlah, priority kehidupan berbeza bagi setiap manusia dan pada setiap peringkat umur.

Cuma, kita rasa seronok kiranya dapat berkealan dengan lebih ramai bloggers lagi. Banyak ilmu yang dikongsi oleh bloggers lain yang boleh kita manfaatkan dikemudian hari, dan mungkin ada sedikit selitan dari blog kita boleh memberi sedikit cahaya kepada yang memerlukan....

Jadi, sesiapa yang rasa nak join, sila klik sini.

44 thoughts..:

aizamia3 berkata...

sambil gegar sambil kenal.. ;)

Cik Ayu berkata...

Singgah dr segmen GEGAR_BLOG_JULAI_2011 abang Ben

ღ Sis Aieda ღ berkata...

datang gegar sini ((:

http://aiedasyid.blogspot.com

farysa allyssa berkata...

datang dari segmen abg ben jugak. sambutan yg sangat baik. jom ke blog. follow itu lebih baik :)

http://oasisofheart.blogspot.com/

Подтверждаю berkata...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

pakcik datang menggegar juga~

Entri terbaru dan baru pakcik =)

1.Blogger Ter-buta Dari Nama Pena Sendiri
2.Isra' Mikraj Dari Sudut Teori Saintifik Albert Eistein
4.Berubat Dengan Minyak Wangi Ka'abah
3.Tutorial Posting Entri ketika Dashboard Tak Boleh Di Akses.


by: http://fadzli-rt.blogspot.com (link entri segmen).

gadis melayu berkata...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

Azzah berkata...

salam,singgah gegar sini

akmal afiqah berkata...

piwet!! singgah dari segmen sifu ben. jom follow http://ladypinkucuk92.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

TeAqArH berkata...

terjah belog ni..kasi gegar...^_^
terjah dr belog abg ben..


Jom baca: gegar belog julai 2011

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

,datang singgah sini dari segmen BA..
,jom gegar blog !! =D

SEGMEN GEGAR BLOG JULAI 2011

LUNA LANUN berkata...

saya dtg menggegarkan blog ini dr Segmen Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari...

Entri terbaru, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Ye Saya Akui Saya Minat Dengan Suami Orang Ni! So What?!
2. Inilah Yang Dikatakan Sooooo Good Tu?! Biadap Sungguh! Boleh Lingkup KFC Gara-Gara Video Ni
3. Menara Jam Atkinson - Antara Bangunan Tertua Di Kota Kinabalu, Sabah
4. Friendster Bertukar jadi 'Gamester'
5. Budaya "I FOLLOW U, U FOLLOW ME BACK"
6. Farmville Memang Wujud Di Papar, Sabah

by LUNA LANUN

Suhami Ahmad berkata...

rajinnya joint segmen uncle ben =0)

Meck berkata...

jom gegar!!

http://meckomecka.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Mieya Atiera berkata...

mieya datang singgah drpd segmen gegar pakcik beng.. Kalau sudi, jemput bertandang ke blog Mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

ZyzyAfrina (: berkata...

Awchak! :) Singgah sini!
Jemput datang blog saya :D

http://thecrappingstarts.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011-bermula.html

AtiQah berkata...

gegar menggegar..^^

jom follow2

http://forbiddentqa.blogspot.com/

Nadzirah K. berkata...

woot2..singgah gegar:)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/gegar-blog-julai-2011.html

Emma berkata...

dtg gegar sini... :)

http://chaekyong.blogspot.com

et berkata...

singgah gegar disini

osHin berkata...

oshin datang menggegar kat sini !!!

http://gurlgemini.blogspot.com

Ucu Faridah berkata...

Gegar sini...Gegar ucu ye
http://ucubakery.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

imnabila berkata...

harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)

Alya Esprézzo berkata...

yuhuuuuu alya dtg niee!! nak gegarkan Blog Julai 2011, happy blogging dan selamat berkenalan..cewaah!! :P

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

me@monolog berkata...

kasi GEGAR sama ini blog.. ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

Nurita Zakaria berkata...

dtg gegar blog di malam buta... tuan rumah msti da tdo ni...
http://nuritazakaria.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

A M E ! berkata...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

cik Ida berkata...

hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

ada aku kesah

Rohaizam Rosli berkata...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

A N E F F berkata...

Singgah sini dari blog Ben Ashaari . segmen Gegar Blog Julai ^^,

semoga kentalkan semangat dan teruskn usaha untuk berblogging !
semoga berjaya ya ! and ohh jangan lupa singgah blog saya (:

have a nice day ahead ! gegarrrrrr ! :D

emmajean berkata...

Yuhuuuuu Emma datang gegar sini :p

Yana berkata...

singgah menggegarkan blog awk ye...yana follow awk
Dari Segmen Abg Ben: Gegar Blog Julai

Lulu Caldina berkata...

Jalan-jalan kat sini dimalam hari.. hai awak!! ;)

Fadzmie Mohamad berkata...

Gegar sini dari blog BA! :)

# trust and lies #

CikMiMiey berkata...

datang singgah GEGAR kat sini juge dari segmen yang same :)

selamat petang ^^

oPiE iSa berkata...

Wassup wassup! Saya baru nak Kasi Gegar Sini! Hehe.

Kes Ragut Tak Pernah Habis Kan?

NasZ berkata...

salam kenal..

dah follow awak..

jemput ke blog saya..

MOHD NASER.com

A-L HAQIM berkata...

Gegarr Blok yang banyak INFO..!! saya menjadi pengikut yang setia..

rizaros berkata...

salam pkenalan :P datang gegar jgak.. :) dh follow, jom follow sy jgak. untuk semangat berblog...
rizaros.blogspot.com

Shuk_ArChie berkata...

Shuk datang gegar sini & follow.. sudi2 ke blog shuk ye ;)
Klik Sini untuk melawat blog saya!

aku dan segalanya berkata...

gegar sana sini...

nk komen kat entri atas tu xleh sbb x join..so kat sini je laa

dah follow awk

KhAiReDzAiMy berkata...

Salam...

Datang sini nak KASI GEGAR blog kamu...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

Nice Header...

-Adios-

shaznysalleh berkata...

dtg MENGGEGARRRRR dari Blog Ben Ashaari

Hey..GEGAR kan CONTEST ni!

http://sumpahdanpengakuan.blogspot.com/2011/07/contest-jom-senyum-bersama-shazny.html

Thanks.. :)

*sy dh follow awak gak..

lenloy berkata...

Jom singgah sini.. T_T
http://lenloy-closet.blogspot.com/

Shima berkata...

salam..saya dah follow...
http://novel-shima.blogspot.com/

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink