Rabu, 11 Januari 2012

BEN ASHAARI : BLOGLIST FEB 2012

Assalamualaikum.....

Nampak Ben buat segmen yang menarik. Memang betul menarik... Tak percaya? Klik SINI.

Apa2 pun, meh tayang gambar model dulu....

Aisehhh....tak leh upload gambar la pulak.... Ok..kita copy jer lah direct...

BEN ASHAARI


So, kena karang ayat2 menarik untuk memikat blogger yer...

Harap u all terpikat yer...

Selamat datang ke blog kita. Buatlah macam rumah sendiri, sebab blog kita x moden sangat, x tradisional sangat, sedang2 biasa untuk u all rasa seperti di rumah sendiri. Jangan stress sebab kita paparkan kehidupan biasa di sini...

Selain daripada kisah semasa dan isu2 lain, yang paling banyak dan menariknya di blog kita ialah tentang TEMPAT MAKAN! Yesss...!! Ada banyak kisah2 tempat makan yang ada di blog nie, selain daripada beberapa tips dan panduan ke tempat2 yg pernah kita pergi...

Untuk bulan ini, Insyaallah kita akan aktif ber'entry'. So, trafic u all, akan ada hasilnya juga. Amiinnn...
Yang paling penting, kita mmg suka pomot blog kawan2. Sesiapa yg sign up agreement dengan kita, kita akan jadi jiran sepagar sejati. Tak caya, tanya jiran kita kat SINI.

Semoga jalinan ini bukan sekadar di bulan Februari...

21 thoughts..:

masz berkata...

Salam....

"ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?"

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Nadiah berkata...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

follow saya sama ye..

tq

Fana | Aqim berkata...

"ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?"

nur chahaya abadiey berkata...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “


singgh n follow :)

dyabunga berkata...

anda berminat untuk menukar link bersama saya?

Qaseh Gifts berkata...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

Idea menarik! - Hadiah, Bajet dan Perancangan

Miss Nadya berkata...

anda berminat untuk menukar link bersama saya?

http://www.nornadiah.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Miss Nadya berkata...

dah masuk dalam bloglist taw..:)

http://bloglistnadya.blogspot.com/

Prince berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://www.blog.warmbite.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012/

Mr. E'raz Fadli berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Aimi Nadia berkata...

http://aiminadiagilax.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-februari-2012.html

hey you. I jalan2 sini ya? :)
“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

Rahmah Ram Ram berkata...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Eryati berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

Mak Usu berkata...

Berminat x tukar link dengan Mak Usu? :)

http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

~ Blog Si G@dis Des@ ~ berkata...

nak tak tukar link dengan saya?=)

http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012_11.html

dah follow n msuk dlm bloglist=)

Syieda™ berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lovestory313.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Zamani84 berkata...

Salam :) Anda berminat untuk bertukar link dgn saya?

http://zamani84.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Peace ;)

Aziela berkata...

Terima kasih kepada semua yang sudi menjenguk dan memberikan tawaran yang berharga pada kita. Maaflah sebab kita log out awal semalam, maka x dapat nak terima tawaran2 yang terakhir....

Walaubagaimanapun, semoga kita semua kekal berhubungan dalam dunia blog...

NzA berkata...

Ben mmg femous amos.......

ridzuan sujari berkata...

saya sangat berminat untuk menukar link dengan anda... =)

http://ridzuangjanz.blogspot.com/2012/01/segmen-20123ben-ashaaribloglist-feb.html

Hanif berkata...

Saya berminat tawaran anda
Jom join Hanif Blog Bloglist
Ben Ashaari Bloglist Feb 2012

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink