Khamis, 19 Januari 2012

Terseliuh...

Assalamualaikum.....

Maaflah blog, semalam sunyi sepi. Er,, pembaca tak ada yg tunggu2 entry kan? So no problem lah. Cuma kesian kat blog jer sbb dia sunyi smalam.

Anyway, semalam kita MC sbb pergelangan tangan terseliuh. Selasa malam dah rasa sakit. Semalam pagi terus ambik ubat tahan sakit, surut bengkak dengan ubat urat lah, apa lah.... Petang, massage pula...

Alhamdulillah hari nie dah ok. Ada la juga rasa sengal2, tapi tindakan pantas semalam, cepatlah redanya. Now, menaip dgn perlahan menggunakan wrist yang berbalut...hehehhehehe

Oh yer, esok nak buat GA lah rasanya....

Ke, lepas holiday CNY? Oh..kena tengok kondisi tangan...

11 thoughts..:

dyabunga berkata...

kalau buat GA, dya nak join!!!:D

Masz Sidek berkata...

Sy pernah tseliuh tp bahagian buku lali kaki....
memang sakit... tak boleh nak jalan... terpaksa MC......
Bila kena urut... sampai keluar air mata...

mrs puex berkata...

alahai kesiannye..

take care n jgn lupe mkn ubat..:D

nabila faryzza berkata...

mcm mana boleh terseliuh tu? anyway, get well soon okay! :)

Kamalia berkata...

speedy recovery kak..sakitkan kalau terseliuh tu..eh,kenapa terseliuh?

Cik Bambam berkata...

salam kak ziela.. adiah kita tak pos lg taw.. x sempatttt...huhuhu...

take care okehhh! kalau sakit mcm mana nk cuti kan.. :P

Azham Vosovic berkata...

byk blogging ke ni smpai terseliuh? hehehehehe

Yumida berkata...

hope tgn tu cepat sembuh..GA??? kena war2 kan yer..nak join gak

Masz Sidek berkata...

Singgah sini lagi...

Sy tag akak...
http://masrinasidek.blogspot.com/2012/01/11-soalan-11-jawapan.html

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

Patutla sepi jer rupanyer x cihat ekkk
Get well soon sis

Aziela berkata...

Tq pada semua yg wish tu....
Terseliuh tu maybe sebab memindahkan beberapa beg yg berat dalam keadaan yg pantas tapi berhati2. Alahai...dah tua2 nie, tak boleh salah sikit langsung....

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink