Isnin, 16 Januari 2012

Sleepy Monday

Assalamualaikum.....

Tukar! Tak ada Monday Blues. Now, every Monday, confirm mcm mayat berjalan kat opis.

Last nite, agak sadis gak, walaupun x seteruk last week's Monday.

Hubby kena balik Kuantan, pukul 4 pagi. 3.00 pagi kena gerak dia. Tak berani nak tidur, takut tak terjaga, sbb tiba di rumah dari hantar Adam kat PD pun dah jauh malam....

So, melipat kain baju satu bakul besar, basuh kain dan jemur kain 2-3 round pagi2 buat tau, kemas segala periuk belanga, goreng cekodok pisang untuk hubby ngap masa drive nnt, nampak ada carrot, buat pulak cekodok carrot, lepas tu siap buat sambal 'Nenek' lagi untuk cicah.

Bila hubby bangun, cekodok bekal semua dah siap letak dalam kereta, baju2 dan beg dia semua kita dah masukkan dalam kereta, dah bancuh kopi 'o' kaw satu tumbler untuk dia, letak dalam kereta.

Lepas dia pergi, kita sambung basuh kain dan sidai kain, start packing sikit2 untuk trip hujung minggu nie...

Dapat tidur x sampai 2 jam.

Now, mengheret diri untuk melalui hari ini. Semoga dapat diakhiri dengan jayanya...

ZZZzzzzz.......

3 thoughts..:

Rahmah Ram Ram berkata...

huhuhuhu.....penatnyer...kalau saya confirm qada tidur... :s

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

hikhik best jadi housewife nie
enjoy jer hahahhaa

Azham Vosovic berkata...

penatnya akak....

kena selalu holiday dgn hubby la ni heheheheheh

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink