Jumaat, 13 Januari 2012

Gembiranya hari nie...?

Assalamualaikum.....

Yieehaaa....seronok..seronok.....

Seronok sgt sbb hubby dh balik dr China mlm tadi. Macamlah x biasa kan, padahal memang dah biasa jumpa seminggu sekali jer. Tapi everytime kalau dia pergi outstation tu, mmg lain sikit rasanya. Maklumlah, kalau o/station, x boleh selalu call dan berhubung, sbb dia sentiasa sibuk dari pagi hingga pagi semula...

Tapi yg paling seronok, walaupun tidur jam 4 pagi tadi, tapi hubby sudi hantar kita ke opis. Utk makluman, rumah kami di Melaka yer... So, kesudian dia hantar kita ke opis di KL hari nie memang cukup menggembirakan. Tambah gembira, ptg nanti, dia nak datang jemput kita balik kerja dengan Adam. Now dah on d way ke PD utk pick up Adam dari sekolah tgh hari nie.

Memanglah ramai yg akan rasa pelik.. Apa yg seronok sangat? Tiap2 hari pun husband u all hantar, jemput kan...

Tapi kita nie lain sbb kami duduk berjauhan. Selalunya, memang kita yang berdikari sendiri, uruskan husband dan anak pun kita juga. So, sesekali (read : setahun sekali) hubby hantar dan jemput nie, memang membuatkan hati kita berbunge2 hari nie...

Oh yer, utk mereka yg hubby selalu hantar dan jemput tu, bersyukurlah dan hargailah hubby anda. Kalau boleh, minta lah hubby anda hantar dan jemput tiap2 hari walaupun anda boleh pergi kerja sendiri. Bukan apa, mengeratkan kasih sayang....

Note : Sukaaa sangat tgk jiran sepagar kita .... Sooo loving... Owh...adore u guys...

4 thoughts..:

Rahmah Ram Ram berkata...

hihihi...senyum sampai ke telinga hari ini kawanku... :)

Awak saya tag awak kat sini http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/01/peraduan-blog-paling-cun-by-muashri.html

fizafantagiro berkata...

Sy 4 bulan jer tinggal berjauhan dgn hubby .. tp dkat jer . sy Ipoh .. hubby KL.
jauh ek awk berulang ? umah Melaka .. keje KL .. apa pun janji hepi =)

nway .. sy tag awk ni ^_~
http://dismybelog.blogspot.com/2012/01/peraduan-blog-tercantik.html

msredcheesecake berkata...

Mesti setiap kali hubby balik terasa macam nak keluar first date kan? Happy jer...

Azham Vosovic berkata...

hehe...sweet je akak ni....

kalau hubby baca ni terharu dia...

heheheheehehhe

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink