Selasa, 31 Januari 2012

Ketibaan Yang Di Tunggu.....

Assalamualaikum.....

Ada 2 benda yang kita tunggu telah tiba. Yess....!

Pertama :

Kerepek Ngaku di entry INI. Terima kasih banyak2 Nana... Ya Allah...memang sedap. Lemak2, manis2, kat hujungnya ada rasa sedikit pahit yang sangat mild sebagai penyedap. Oh yer, tak sempat nak ambil gambar, yang ada botol yg dah tinggal serdak, bukti kesedapan kerepek nie...

 Kerepek nie, bukan kita makan sorang tau. Kita share dengan kawan2 sbb nak kawan2 rasa kesedapan kerepek nie. Boss kita ckp dia pun nak order buat raya. Erkk...raya Melayu, buah ngaku nie ada lagi ker...?



Yang Kedua :

Yesss.....dah terima FM seperti yang dijanjikan oleh Cik Bambam. Kalau yang baru dan tak sempat baca storinya, meh baca kat SINI tentang keseronokan kita. Dan bila tadi adik posmen hantar, kita terus tersengih2 non-stop. Untuk pengetahuan semua, inilah hadiah pertama yg kita dapat sepanjang berblog. Sepatutnya tahun lepas masa raya dapat lagi satu dari Atok, tapi agaknya posmen Negeri Sembilan tu berkenan sangat. Tu lah bila CB minta alamat, kita bagi alamat opis jer. Lebih dipercayai gitu....
FM bunga Rafflesia... Uisshhhh....berseri2 bunga nie tau.

CB, tengkiu sesangat....... Muahhh

Hmm...saper lagi nak bagi adiah kat kita...???

Alamak, kita pun nak buat GA gak lah... Tp tgh pk nak bagi FM yg mana satu.... Nnt lah, bila dah decide, amik gambar semua, kita war2kan yer. Cuma masalah yg ada, tak reti nak buat banner GA... Kalau buat GA tak yah banner, boleh ker?

5 thoughts..:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

GA dapat FM ekk
sukerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nana berkata...

hahah xsempat amek botol berisi ek
tinggal serdak dah ha ehehe

Kamalia berkata...

bestnye sana sini makan ngaku..saya meNgaku tak penah makan pun..haha
bestnya dapat FM..buatla banner,mesti comel je nanti..tp,saya tak pandai..

Azham Vosovic berkata...

kalau akak da start buat GA, sy nk join hehehe.....

Rahmah Ram Ram berkata...

First time merasa kerpek ngaku..series sedap tak terkata..lagi sedap dari kerepek kentang jack n jill hihihi....lagi satu sebab makan dengan percuma 'taste testing' oleh Pn Aziela...mekasih awak..nanti boleh kirim sekali dekat Nana

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink