Jumaat, 13 Januari 2012

Di Tag oleh Rakan Blogger

Assalamualaikum.....

Kita telah di tag oleh dua rakan kita, Pn Rahmah, dan oleh Cik fizafantagiro untuk Peraduan Blog Paling Cun oleh Muashri. Peraduannya ada di SINI.

Tapi kita nak minta maaf banyak2 sebab kita rasa kita tak layak langsung join contest tu. Maklumlah, template kita nie, memang basic dari blogger. Sangat2 basic. Jangan kata nak ubah itu ini, penambahan pun x ada... hehehehehhe. Maklumlah, kita ni stail oldtimer. Lagipun tuan contest kata, blog akan di adili dari segi kekemasan, kecantikan dan kekreatifan blog itu. Ughhh...langsung x masuk book...hihihi

So, terima kasih yer Pn Rahmah dan Cik fizafantagiro sbb sudi tag kita...

4 thoughts..:

NzA berkata...

sama la dgn akak.....tau basic je...

Rahmah Ram Ram berkata...

saya pun dah edit layout blog sebab masalah loading...good luck awak.

haffizmohdnoor berkata...

wah banyak nye kena tag :)

singgah n follow sini :)

Papa Mifz berkata...

eh cubo jer la..mano tau rezeki kan..:)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink