Jumaat, 6 Januari 2012

Wanita & Lelaki : Siapa Yg Suka Shopping?

Assalamualaikum.....

Pagi nie dengar morning show di station radio Light FM. Fine, I like oldies sometimes. It's soothing.

Anyway, topicnya ialah Siapa Yg Lebih Suka Shopping? Men or Women.

Sangat banyak komen yang masuk. Ada yg kata definitely ladies, tapi ada yang kata men pun suka shopping, tapi different barang and benda.

Kalau nak kata typical wanita suka shopping, it's not true. I know a lot of women yg x suka shopping. One of them is me. Yes, I tak suka shopping. Kita hanya akan beli barang keperluan sahaja. Selalunya akan buat list dan stick to the list. Kadang2 sampai kalau nampak brg keperluan tu kat supermarket dan perlu beli sbb kat rumah dah habis, tapi x ada dalam list, I'll write it down in the list so that I stick to the list. Haa...dahsyat kan...

But hubby lovesssss shopping. So much. Handbags, shoes, shirts, apparel, pinggan mangkuk, periuk belanga, and all of it. Sometimes, kita yg jadi penat nak ikut. So does my father. Boleh spend the whole day dari pagi sampai ke malam di IKEA.

So, my opinions, it's not the gender! It's the individual...

So, apa pendapat u all? Siapa yang lebih suka shopping...?

5 thoughts..:

asyraf ahmad berkata...

Sayasuka shopping, saya OK...hahaha

acap
Ur blog should be in my bwalking list 2012?check it out at ACAPSUUR

Mizfantagiro berkata...

sependapat ngan awak .. tgk pada individu tu sendiri .. errr sy ngan hubby same naik .. suke shopping =)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

sugoiiiii akak x suka shopping ekkk
ai mmg hantu shopping if ada duwet hari2 shopping ...fengsan ngeeee

Suhami Ahmad berkata...

atok suko soping kalau orang kasi duit...hihi

Aziela berkata...

asyraf : kan..kan..ok kan....

Mizfantagiro : tu lah tu...bukan nya gender kan...

Lady Ayu : Sugoiii...? Hahahahah, taklah sugoi sangat....ramai jer mcm akak..hahahahha Ha kan...kalau okane banyak..x perlah kan...

Suhami : Tp syg juga nak guna kan tok kan....

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink