Isnin, 10 Februari 2014

Nanti.....

Assalamualaikum.....

Busy sikit lately. Tapi stay tune yer.... Nanti dah kureng bz...kita share gambar makan2 lagi. Yg dah pernah share, tapi kami repeat lagi. Yang baru pun adaaa.... Dun worry...

Ok...cuti sekolah bulan tiga ni...ada yang dah mularancang holiday kan? Share sikit destinasinya...boleh?


9 thoughts..:

aizamia3 berkata...

Belum plan lagi nak ke mana kak sebab bulan 3 ni kenduri kahwin adik ipar..

azieazah berkata...

Kadang tu rancang tak menjadi. Kecuali kalu dah beli tiket.

Kami jarang rancang awal sangat, last minit jer selalu.

Bt the way, bulan April says ada plan nak fly.

azieazah berkata...

Kadang tu rancang tak menjadi. Kecuali kalu dah beli tiket.

Kami jarang rancang awal sangat, last minit jer selalu.

Bt the way, bulan April says ada plan nak fly.

azieazah berkata...

Kadang tu rancang tak menjadi. Kecuali kalu dah beli tiket.

Kami jarang rancang awal sangat, last minit jer selalu.

Bt the way, bulan April says ada plan nak fly.

t.a.t.a berkata...

Eh, cuti lagi? Bukan baru habis cuti sekolah ke?

Rai Ourkizuna berkata...

kakak ipar saya ajak pi morib.. hehehe...

lizz berkata...

Bulan 3 nih ingat nak gi cooti penang lg.

Hanif Idrus berkata...

Total disaster selama 12 tahun ..ini mesti dahsyat punya memori ini membuat mee....hehehehe.

Sukma Haron berkata...

aduhai....tak kemana-mana pun....

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink