Selasa, 13 Mac 2012

BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012

Assalamualaikum.....

Nak join klik SINI yer


Last time dah join segmen utk List February. Now, nak join untuk April pula.

Tujuan utama ialah nak dapatkan lebih ramai kawan. Tapii, sebelum bermulanya sesi perkenalan kita semua, kita nak minta maaf kepada bakal rakan-rakan yang mana kita tak dapat nak terjah atau tinggalkan komen, atau memberikan jawapan kepada mereka. Ini kerana, ada sesetengah blog, loading sangat lambat. Maaflah. Kita ada masa yang terhad untuk blog, tapi nak berkawan ramai2. Jadi, kalau ada yang berat tu, kadang2 pc nie boleh 'hang'. Menakutkan sebab kita perlu menjalankan urusan kerja juga di pc ini. Tapi, berikan kita masa sedikit yer dalam membalas lawatan.

Oh yer, jangan lupa enjoy semua posting dalam blog ni. Selamat berkenalan.

23 thoughts..:

QmaRidh berkata...

Salam perkenalan, berminat Untuk menukar link bersama saya?

http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Papa-NtiQ berkata...

Hi Aziela..uihhh blogger nak kene pakai PC yg canggih supaya senang hehehe...mana leh hang jer...eh dah lupa la u dok kat mane? trengganu kan

Aziela berkata...

Papa-NtiQ : Alahaii...pc canggih pun tak berapa nak reti pakai la Papa. Er, saya kerja di KL, rumah di Melaka, anak di PD bersama my parents and hubby di Kuantan. So, 4-4 tempat nie memang saya duduk..heheheheh

Pka Rahim berkata...

anda berminat menukar link bersama saya???

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

terima kasih! :)

Zamani berkata...

Salam~
Anda berminat untuk menukar link bersama saya?
http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Jaja Sutera berkata...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Arina Shamsul berkata...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “ :)

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

done follow u :)

apisv2 berkata...

Salam, hai. Jom tukar bloglist.
jgn lupa follo skali tau. ;p
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

mama maman aka yana berkata...

slm...


'Anda berminat utk menukar link bersama saya..??'


http://mamayana10.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-2012.html

jika setuju.. blog anda akan ada dlm bloglist mama...;)

sahromnasrudin berkata...

alamak..mesti blog saya berat kan huhuhuhhhhh

Suhami Ahmad berkata...

atok sekali yo ponah joint segmen ben ni T_T

Aziela berkata...

Yes, kita dah reply semuanya di blog masing2 yer. Err, kecuali atoklah... Atok dia dah pemess... akak nie menumpang ke'femes'an atok yo lah yo...

Kaki Wayang berkata...

Antara blog yang paling kemas Kaki Wayang pernah jumpa..

Aziela berkata...

Kaki Wayang : Gulp...terharu akak... Terima kasih yer... (err..sebenarnya x pandai nak menghias macam adik punya blog tu...huhuhuhu)

NzA berkata...

skrg ni line tenet pn mcm brmasalah...akak guna package block buster pn xselaju dulu...hu.hu.hu...

Zamani berkata...

Salam Kak~ thanks ae :) zam dah letak blog Kak dlm list ;)

sahromnasrudin berkata...

ALHAMDULILLAH..blog sy kurang berat..

terima kasih kerana memberitahunya ya..

sy sgt menghargai

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

rajin akak join segmen abe ben ekkk
ayu x pernah join sekali pong...nangessss

McNa berkata...

salam kenal


'Anda berminat utk menukar link bersama saya..??'

jom singgah
http://sharecrite.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

salam kak....lama tak join benda2 ni..hehe

Gen2Merah berkata...

wah, semoga mendapat lebih ramai kenalan ye..

Cik Rose Cute berkata...

CAM BEST JER HIHIHI

berkata...

slm..

follow u dr segmen yg sama
http://comelstory.blogspot.com/2012/03/tajuk-ben-ashaari-dan-rakan-bogger.html

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink